nästan en vecka....

Japp, dålig på uppdatering....
Tisdagen hände inte så möe, lämna Elona på dagis, gick runt snuggarp. Gick ner å hämta med Anna och tog vägen runt Tryggarp hem, Sara med barn hängde oxå på.

Onsdagen tog vi bil till dagis, sena och ganska kallt. Hem å fixa lite, gick ner med Anna och hämta sniglarna. Tog Tryggarp hem och följde med Anna, Noa och Max in och baka pepparkakor. En kul stund hade vi där!
Mange hämtade oss sen och vi åkte till A6 för att fixa kläder till julbordet på fredagen, och lite dricka. Åt på zoya med, gott!=)

Torsdagen är sångdag, alltså körkedags. Tog bilen då vi inte hann gå, måste bli bättre på att komma upp om mornarna... Iaf var det skoj, Elona fixade med en trätomte och målade lite. Trevligt som vanligt!!
Hem och fixa mat. Anna kom sen och hämtade mig för ett spinningpass, och denna vecka utökade vi med ett bodypump pass!! Kul!! Kändes ett par dar senare i kroppen...
Kollade på hockeyn och sen mina jag och Irene haha, Jim Carrey är sjukt kul... Och till hockeyn, när HV gjorde mål satt Thilia på golvet och när det klappades i händerna gjorde hon samma sak!!! Så söt min minsta gosa!!=)

Fredag och öppna förskolan. Där gjordes tomtar och änglar, fikades och lektes å sjöngs.
Hem å fixa mat sen upp med barnen till farmor och farfar. Vi skulle på julbord med Manges jobb så barnen skulle sova över på kullen. Första gången för Thilia att sova utan mamma å pappa! Hade gått bra, Thilia äter ju ännu på natten så  farmor hade vatt uppe en gång vid 3 tiden och hon somna runt 8 och vakna ca 9 dagen efter! Hon skötte sig bra tycker jag!=)
Vi åkte upp till Nässjö vid 3 tiden, jag Mange å hans chef Dåppens. Vi skulle till hotell högland å äta, de hade typ Wallmans salonguppträdande där med, skitbra! Men först checka vi in, vi hade bestämt att sova över natt där med hehe... Och bubbla bubbelpool innan matdags!! Dåppens sambo skulle varit med men hon kom senare pga dålig son. Men vi bubbla å drack cider/öl å det var hur gött som helst!! Jättefint där i spat! Upp å fixa sig sen bara att gå ner å sätta sig, jättesmidigt! Maten var så jäkla god, janssonen var bara krämig och gräddig och supergod, sill som jag inte gillar i vanliga fall, en senapssill max, fanns en kräftsill och den var jättegod!! Kunde ätit mer än jag gjorde men då hade jag nog somnat sen med... Men det var riktigt gott!! Och de som uppträdde var kalasbra med, alla satt å sjöng med å klappa händer! Mange vart lite dålig, hans socker skenar lite ibland, och lite småstress på det så blir han lite av ett vrak så han åt inte möe mat... Men han kom igång sen och det med besked... Han dansa med alla vare sig de ville eller inte, hoppade runt överallt, dansa på scenen mm mm mm...!! Och jag dansade med och hade skoj tills det stängde vid 1. Gick upp på Dåppen å Annelies rum för lite "efterfest" och kebabrulle. Vid 3 låg vi i våran säng å sov som grisar!!=) Skönt att slippa åka hem faktiskt.
Uppe lite efter 10, gött att få sova typ 6 timmar i sträck, händer inte ofta nuförtiden... Skulle äta frukost, men den var bortplockad, de stängde ju 10... Fast fanns köttbullar å prinskorv å omelett, det dög det med!! Skönt att inte vara dålig dagen efter!!!=)
Åkte hem till Maj å Gunnar för att hämta barnen, fick fika och sen låg vi på golvet jag å Mange å rätt var det va så somna vi visst..... Farmor Maj va snäll å fixade mat som räckte åt oss med, lasange mumma!!
Väl hemma kolla vi på hockeyn och fixade lite, sen stoppades barnen i säng. Elona vaknade massor av gånger, hon var bajsenödig och skulle promt ha blöja på sig.... sen sov hon jämte pappa... Jag var uppe med Thilia runt 3 och gick sen på toa. Hörde Elona skrika att pappa inte fick ligga jämte henne, hon var jättearg! Hon låg sen mellan oss och jag vakna halv 8 av en pigg Thilia som stod i sin säng å lalla så jag gick upp, Elona låg då mer eller mindre på mig....=/
Trött kom jag ner å börja tända kaminen och sen kom Mange å Nona ner med. Vi åt frukost och Mange åkte å tvätta bilen. Åt lite mat, elona beställde hamburgare så det fick det bli. Efter det åkte vi till jkpg för lite inhandling. På EKO bröt Elona ihop å var jättearg. Sen skulle vi tanka och Mange fixa det men Elona sa att mamma skulle det så då skrek hon om det typ till Tenhult.... lagom trött tjej... Hemma sen fixa vi tacos. Elona fick bada å duscha. och när pappa skulle bära upp henne sen för nattning råka han glömma takfläkten så stackaren fick ena vingen rakt över ögat å näsan och var jätteledsen såklart....=( Kommer nog bli en liten blåtira av det... Jag läste för henne och hon somna ganska fort. Thilia med var trött å jag e det med nu så jag ska med krypa i bingen. Mange ligger här jämte å sussar sött redan hehe!!
Imån ska jag va barnvakt åt Max så Anna får åka med sin mamma till A6 ifred å ha det kul bara dom, kan de behöva!!

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0