Tandvärk...

Kan inte tugga med vänster sidan för det gör ont. Och skulle det ändå funka så fastnar all mat där och så gör det ont iallafall... Blir att ringa tandis imån... Har även en visdomstand där i smeten som ömmar så dax att de kollar innan det blir värre. Har varit duktig idag iaf å gymmat! Var själv först å då gick det ju bra men när pojkarna kom blev jag en mes och körde kondis istället...;) Imån blir det att åka dit igen å svettas! Sovmorgon först gött! Och fredag-lördag ska jag jobba natt, kommer nog vara lagom sliten på lördag...;)

tidningen

Igår var bikupan barnen med i tidningen! =) Sånt man får klippa ut och spara hehe!!

Har en deg på jäsning, ska ta å baka ut den till frallor nu. Är surdeg, har aldrig gjort det innan men får väl se hur det kommer bli, hoppas de blir goda!

Lilla fröken bestämd här hemma har varit en liten plåga idag, mest skrikit och varit allmänt missnöjd med tillvaron... lagom kul tycker en ej utsövd mamma med noll tålamod... =/ Snart dagisdags för de små fröna, jag skulle åkt och tränat, men hoppar det idag, orkar inte ge mig iväg. (lat jag vet)...Tar en tur med min boll här hemma och tänjer på mina muskler, behöver det känner jag!! Snart är det vår och varmt, gött det! Ska försöka hitta en billig cykelkärra så jag kan cykla med barnen till dagis istället och spara på bilen! Billig motion med!! =D

Nähepp, dags att baka!

Kanske en dag...

Att vi möts igen.
Jag är inget bra på minnen. Men visst minns jag vissa saker. Gullbranna, och skrindan. Hur jag grät och inte ville åka, men sen ville jag inte hem. Vattenhämtning i skogen i Mölnarp. Badet med otäcka gräset. Bakning. Och en hel del annat. Men en tid i mitt liv var ni borta. Ni hörde inte av er heller, inte jag heller. Men när Elona var född, hälsa vi på er och det var bra. Men jag önskar det var mer. Tiden som vi missat får vi aldrig igen. Tråkigt nog verkar de flesta ha bäst kontakt med morföräldrar än farföräldrar, vet inte varför... Eller så är det bara jag som har haft det så... Mina egna barn har lika mkt av båda, om inte annat för att jag ser till att det är så. Lite bitter kan jag känna mot att jag inte har samma kontakt som mina kusiner har med far och morföräldrar, men det har nog lite att göra med hurdana föräldrar man har, och mina är inte så framåt typ.... Pappa har jag träffat 1 ggr i år... Illa... Men det är mer än vad vi tidigare haft.... Och jag hoppas ju såklart vi ses fler ggr! ;)

Idag 20 februari skulle min farfar fyllt 91 år.... Och kanske en dag att vi ses igen...

Jobb imån!

Strax nanedags i Brooklyn.... Imån drar jag å tjejerna till öppna en stund, sen när jag lämnat dem på dagis är det dags för massage på Sandella, skönt men ont... Å efter det hem å äta, fixa mat till kvällen för imån är det dags att jobba igen! Har ju varit hemma en hel vecka med vab så nu är det banne mig dags att knega igen!! =)

Ser att dagisfotot inte syns, wonder way?.... Ska se om det funkar idag kanske då...

Tänkte leta reda på nåt bra kort på tjejerna hit till bloggen, kort på mig finns knappt, gillar inte mig själv på kort nåt vidare.... =/

Ska starta upp kaminen nu sen dags att knoppa! Natti!*

Härlig söndag med!!

Igår vart det lyckat, hade jättekul och god mat även om det blev o´learys istället, fullt på soya.. Goa drinkar har de på o´learys iaf! Å HV vann, bara det var ju bra hehe! =) Kallt inatt när vi kom hem, hade ju inte eldat sen morgonen och glömde sätta på elementet så det var 21- ute och 12+ inne... Men efter en liten stund var det varmt när vi tänt i kaminen, går fort att värma upp som tur är!

Nu ska jag in i duschen å sen ska vi upp till kullen på middag! Gottigt!

Mange å Dåppens är med på jnytt med haha, från HV matchen! ;)

Härlig lördag!!

Började dagen med lite sovmorgon, sen go frukost. Åkte på ett bodypump pass med syster yster, och sen körde jag lite crosstrainer efteråt med, kasst flås...men det ska jobbas upp nu inför vårruset minsann!! =D
Nu ska jag in i duschen och sen upp till svärisarna på mat, övriga familjen är där. Sen lämna tjejerna hos mor å Bengt å styra kosan mo Kinnarps å HV, hoppas såklart på vinst med! ;) Å efter det blir det middag på Zoya, ska bli mumma det!! En riktigt härlig lördag alltså, solen kikar ju fram med och gör det ännu bättre!!

See ya!! =D

Dagis!! =D

Tog en bild med Annas mobil som hon skicka till mig för en stund sen, några av alla söta dagisbarn!! =) Elona står som nr 3 från höger och Thilia som nr 2 från vänster med tutte i munnen!! ;) Mina söta små <3 an!! Annas stora troll (Noa) står i mörk tröja först från vänster och det lilla trollet Max är ett ammigt troll så han hängde på mammas arm under fotograferingen ;)


Visa 201102186...jpeg i bildspel

Nu ska jag nana, skulle ju sova tidigt, så gick det med det... NATTI!

4,5 års trots...

Elona var inte rolig att ha med å handla idag. Vi åt på IKEA först, hon var arg mest hela tiden... Mange bar henne till bilen och hon vråla hysteriskt hela vägen... Och jag kunde inte låta bli att skratta, bra där mamman...;) Men hon lugna ner sig tills vi kom till affären. Inget stort utbrott på maxi, men ett å annat du är dum fick man ju höra.

Mange skulle sen förnya kenon, han stod en kvart i kö, sen när han väl kom fram så fick han inte förnya för han hade inget leg. Hon sa visa leg. Vad är det för ålder då, 20 el 25 eller vad fråga Mange. Hon svara inte först, men sen sa hon vi måste kolla alla under 35!! Hallå, vad är det för expedit då?? 18 år är väl gränsen å det kan väl alla se att Mange är äldre än så.... Aja, han fick gå iaf, leg är ju leg, men expediten ska ju ha koll på åldersgränden iaf tycker jag!
Elona fick ett par småutbrott i bilen sen, typ vråla att hon vill vara hemma NUUUUU osv... Sen somna hon, sov som en stock. Bar in henne och kom på att hon måste ta sin medicin. Hon blev inte glad, sluta med att jag fick ge henne den genom att hälla i den. Hon svalde ju, och efteråt var hon stolt att hon druckit så fort...knasonge!! <3

Nu kollar jag på let´s dance, tjejerna sover och Mange sover i soffan... Blir bädden tidigt idag känner jag om jag ska orka med morgondagen!!

Som en arg Elona.... ;D

Dagisfika!

Japp vi tog oss en tur ner dit, blev en trevlig stund!

Nona lämnade jag kvar hos Sara då de ville leka lite. Vl hemma igen så har jag damsugit hela huset, ska svabba av golven nu när Thilia sover så har vi fredagsfint här sen! =)

Om en halvtimme kommer de och hämtar vagnen, sålde den för 1200 pix förra veckan... Hoppas de blir nöjda, det har jag varit förutom vissa smågrejer... Den har rullat många mil, men de som köpte den sa, den har ni inte använt mycket va? ;) Bra att de tyckte så, har ändå varit ganska rädd om den..

När vagnen är hämtad är det dags att åka och handla, hämtar nona samtidigt. Sen blir det helg i detta huset, gott! Imån ska jag baka mitt surdegsbröd, den surar ordentligt i kylen nu sen några dar tebax!;D Hoppas det blir gott... Å sen blir det en timmas bodypump imån förmiddag, var bokad i em på pump å spin, men avboka, åker å handlar i stället å myser med familjen!! <3

Nu blir det svabb!!

fredag!

Vet inte om öppna är öppet idag, är ju sportlov... Men är det inte det så åker vi nog å käkar lite tårta på dagis, sjuka är vi iaf inte längre, 2 pigga tjejer som verkligen skulle behöva lite "avbusning"! =)

Nähepp, dags att sätta fart!

Nanig...

å ska snusa kudde strax, ska visa den fina kakan vi gjorde innan först tänkte jag.... God vart den med...=)



Kärleksmums!! <3

Natti!

??

Dagis ringde hem Thilia för en stund sen. Hon var hängig och ville inte äta mm. När hon kom hem satte hon i sit 2 skålar yoggi, en macka och en massa havrekuddar... Och nu ä det full rulle här hemma... Var en tjej de skicka hem med feber med innan, men hemma har hon ingen feber...? Vad pysslar de med?? Lite fundersam blir man ju.. T som ätit penicillin sen en vecka och de sista dagarna hemma vatt full rulle på, fick gå idag till dagis, men blir hemringd och väl hemma igen är hon som hon varit innan i veckan?? Om hon inte e frisk nu, när ska hon då få vara på dagis???

Elona slapp op, Bernt tyckte hennes mandlar var stora iaf så vi får en remiss till öron, näsa, hals så får vi se vad de säger där. Kankse kommer få ta bort hela mandlarna istället. Kan ju kanske vara lika bra då...

Nu ska vi fixa lite mat å sen baka en kaka, lovade Nona det. Kan vi göra medans T sover sen. Och i eftermiddag ska vi ut och få frisk luft, behöver vi nog alla nu! Suttit inne alldeles för mkt nu sista tiden... Kanske ett besök på kullen med nybakt kaka?? =)

Imån äré träning igen, tjoho så lövly! =D

Nu....

är Elona och Mange på vc, hoppas hon slipper op min lilla gos.... <3...

Jävla skit! >(

Veden plocka jag å Gunnar av, Emil kom och hjälpte till med och Ström själv som vi köpte den av hjälpte till. Han lämnade kärran på dan och skulle hämta den vid 4. Hade jag vetat det kunde jag plockat av veden när T sov. Bilen skulle besiktats vid 17 men det fick ändras till imån 20 i 9... Och me&i blir det inget för mig ikväll, Mange måste jobba!!!!!!! Nån som är förvånad? nä tänkte väl det.... Pissrobot! Kan sätta mitt huvud på att det inte funkar sen iaf.... Blir så jävla trött! Hade sett fram emot partyt ikväll så jag är INTE speciellt glad nu...

Tack iaf för hjälpen med veden, den ligger tom i boa fload.....




*suck*










Blir att dänga tjejerna snart och sen ska jag poppa en STOR balja popcorn och vräka i mig, känner att jag behöver det ikväll. Kolla på Sofias änglar och lipa med, det behöver jag visst med....




Roligt inlägg detta blev ;), men jag är besviken, grymt besviken....

blir knasig!

Jag försöker fixa min bloggsida men fattar typ ingenting... och när jag som vanligt inte fattar "stänger" jag av... Borde be nån komma å visa mig mmen vet inte vem, nån som har lust att hjälpa tröga mig?? =D

Fått hem en släpkärra ved till idag, skönt det! Fast aset ska ju tömmas med....;) Får se när det blir gjort, Mange jobbar, vet inte hur länge. De har skruvat ner robothuvet för den skjuter massa kostigt så dynorna blir förstörda och de verkar alla ha huvudbry för detta ingen vet vad som är fel... Men de hoppas hitta felet nu iaf. Och ikväll ska jag på me&i party, hoppas jag slipper ställa det, ska bli skoj att gå!

Elona är inte mkt piggare idag, och tittade nyss i hennes hals, den är inte vacker... det sitter dessutom en klump på höger sida så det är nog en otäck böld där...=( Min stackars lilla gosa... om man ändå kunde byta med henne...

alla <3ans dag!

14 februari idag, tiden går fort...

Vi r inne på en kur penecillin för halsfluss IGEN... Jag å Thilia började i fredags, och Elona idag...fast värre för Nona, hon är supertjock i halsen så läkaren tror hon har halsböld pluttan... Fast hon har inte så ont som tur är, men ändå. Hon får dubbel dos penicillin för att ta ner svullnaden, men har det inte minskat till imån får vi åa in till sjukhuset så de får öppna och tömma.... =( Mitt lilla gose hjärta... Hoppas, hoppas, hoppas det hjälper med medicinen!

Igår var jag hos Anna en sväng, så kul för det är fae inte ofta vi ses nuförtiden! Sist vi skulle ses vart de ju sjuka allihop, å Max fick penicillin för öroninfl. Jäkla sjukdomar....;/ Men jag hade med en liten present till henne, tyckte hon behövde en sån nu efter allt hon behövt stå ut med, hon är värd sååå mycket tycket jag! Löv u vännen!! <3 =)

Veckan som gick vart det ju inte mycket träning precis... Å denna veckan blir det lugnt till torsdag för då ska jag på´t igen!! =D Pilates och zumba tjoho!!

Nu står en chokladkaka i ugnen, jag å Elona har bakat den så vi kan mysa när pappa kommer hem, en fin <3kaka! Hoppas den är lika god som smeten var! ;D

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0