Böddtajm!!

Inventering imån! =)

Sommar!!=)

Ja det känns så ute idag, strålande solsken!! Ska ut och cykla en sväng med tjejerna tänkte jag, har varit inne och stökat hela morgonen och fått lite gjort iaf. Tänkte damsuga nu först sen blir det ut och njuta!!

Igår var vi i stan och shoppa loss lite, som jag även var i tisdagskväll ensam!! ;) Handlade brallor till mig själv på lindex och kläder till tjejerna i tisdags, igår var vi på ohlssons och där hittade jag några toppar å lite annat, och så var vi på ikea och åt och handlade lite småpryttlar. Mys med både egentid och goetid med tjejerna!! =)
Tanken var att de skulle till dagis idag, men Thili verka lite varm igårkväll så vi fick bli hemma idag med, men hon e som vanligt så imån blir det dagis och jobb igen.

Bäst att sätta fart nu!! =)

Bye bye

VAB......=(

Fick lämna jobbet idag och hämta Thilia på dagis, hon har kräkts slem... Så när vi kom hem fick det bli lite mollipect mot slemmet. Hon rosslar lite och har gjort ett tag till och från.. Men nu är hon ganska pigg, får bli att söva henne en stund på dan så hoppas jag hon piggnar till ordentligt. Hon får vara hemma ett par dar iaf, får se om Mange e hemma imån, han hade ont i ryggen innan...

Var massage på jobbet igår, jisses vd ont det gööör!! Men det gör nytta med, det märks. Och efter yogan i söndags var jag öm oxå, öppna upp i höfterna är inte lätt för mig med mina taskiga höfter! Önskar jag inte hade haft nåt fel på höften, vad allt hade varit bra mkt bättre då! Men nu e det som det e och då får man göra det bästa av situationen helt enkelt! =) Körde bodystep igår kväll med, jobbigt men attans så kul det är! Tur de har det passet på fredagarna med, men vet inte om jag kan köra det på fredag, ska ju ut med jobbet då så ev får det bli att skena 1 varv el 2 i elljusspåret efter jobbet om jag jobbar då och inte vabbar än...=)

Måste åka och handla idag, får se om Thilia piggnar till efter hon sovit, annars får jag åka när Mange kommit hem.
Ska sätta mig och peja lite bills nu, alltid lika roligt....NOT! Men det måste ju göras så bara att gilla det med...
Ska plocka ur husvagnen idag med, kanske kan ta det mesta när Thilia nanar sen, är ju hockey ikväll oxå och det vill jag inte missa! Blr ju mörkt fort på kvällarna nu, mysigt för jag längtar lite efter julen;), men man kan inte greja ute så länge längre...

Nähopp, se om jag kan hänga en maskin tvätt nu när Thilia kollar på mumin...=)

Hej svejs!

Sista natten

Jobbade sista natten i natt, känns ok. Det bästa var att få mer tid med familjen och kunna hålla igång träningspassen ;)! Nu blir det bättre mattider, äta på natten är inget vidare bra för mig känner jag... Och i detta höstschemat på berga är det ett par morgonpass med så då blir det lite lättare att hålla igång. =)

Imån ska jag å Thilia på funky kidz igen, spännande! Förra terminen bar jag mest runt på henne, och i lördags var det likadant. Nu i veckan har vi pratat om det jag och lilla hönan,  gå själv och dansa, inte mamma bära Tilija, hålla Agnes(en tjej på dansen som bor på samma gata, nästan, och lika gammal så de blir klassmates) i handen! ;) Japp får se hur det kommer gå!! ;D Köpte fk skivan idag, får väl öva lite hemma så kanske det kommer gå bättre...=)

Nä nu tror jag jag ska krypa under täcket, lång dag imån... Efter fk kommer Noa och Max hit, Anna jobbar å Mange å Roger ska fixa Annas bil. Får väl se hur länge mitt städade hus förblir städat...;)

Om en vecka förresten ska vi ut å äta med jobbet på aqua i jkpg, 3 rätters, gött!=) Och 26 nov blir det julbord i Sävsjö med övernattning på hotell, riktigt gött!!=)

Natti allaihopa <3

FAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >(

Hade jag skrivit värsta inlägget och så klantar jag mig som schöööööööeeeennnnn och vips så är det borta!!! Inte fasen orkar jag skriva allt igen!!!

Jaja, numera är mitt namn Annica Lena Anita SKOG! No more Fridell....=) 6/8 blev ha fru Skog, en helt underbar dag och jag hade superkul!! Och ja jag tycker jag var riktigt fin med!! =D Bilder kommer nog att komma, håll till godo med denna nu! =)

                                      

Gillar denna bilden för mina 2 små fina tjejer är glada ch håller båda i sina buketter, Thilia övergav sin efter en stund då hon tröttnade på den hehe...;)


7/9 hände en tragisk grej i Ryssland. Ett flygplan kraschade med ett helt hockeylag, Jaroslavl Lokomotiv, och i detta lag spelade en svensk, Stefan Liv. Trots att jag inte kände honom personligen så har jag fällt många tårar då han var en otroligt härlig människa och duktig målvakt som är fostrad i HV 71, laget i mitt <3.... Han var en stolt pappa till två fina pojkar, Herman 5 och Harry 3, och nygift make till Anna... De gifte sig i Stockholm i somras och när jag tittar på deras bröllopsbilder så gör det ont i hela mig för kärleken strålar om hela familjen och de är så vackra. Fotografen är så superduktig med kameran och fångar allt så rätt... Hade jag tittat på dem före olyckan hade jag gråtit ändå, för att de är så lyckliga på bilderna och jag kan inte med ord beskriva, ni får se med egna ögon....

http://smallpigart.se/show/annastefan/

Kika gärna på de andra fotona hon tagit, så jäkla duktig!! =)

Träningen på Berga har startat med sitt höstschema, jätteroliga pass! Jag har kunnat gå varje vecka fram till nu för vi jobbat natt istället för kväll, men veckan som kommer blir min sista nattvecka för sen är det kväll som gäller igen. det braiga är att de har några morgonpass så på torsdagar kommer jag köra cx och spin på morgonen, gött det! Och blir nog en runda på löpbandet på tisdagar tror jag, har varit duktig och hållt upp flåset i sommar och sprang ca 5 km på Sturkö varannan dag. Sprang blodomloppet på 5 km på runt 36 min, kan bättre så till vårruset ska det trimmas på flåset hehe!! ;) Så skönt att kommit igång och köra pass i jämn takt!=)

Imån är det studiedag och inget dagis, blir en sväng till öppna och sen hoppas jag på dejt med goa Anna och Sara, längesen sist nu!!
BVC hembesök kl halv 4 med, får jag inte glömma!!

Natti allaihopa, nu ska jag sussa kudden!=)


Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0