Nattidags...

Skulle släckt för en bra stund sen, men fastnade framför tvn.... Fast jag behöver ju inte gå upp tidigt imån så det är ju inte hela världen! Blir en skön slappadag imån med... Fast jag hade hellre jobbat och tränat än varit sjuk.

Har varit på kalas hos mamsen, go smörgåstårta och rulltårtebakelse bjöd hon på. Thilia åt en kokt korv (utan bröd) och elona åt lite grädde från bakelsen... Hon somnade i soffan tidigt, och Thilia i mitt knä strax innan vi skulle gå hem.  Hon fick lotter av oss och vann på alla, och några av Emil och vann på några av dem, inte illa det! =)

Nu ska jag gå å ge Tiger mat, han verkar hungrig för han e ovanligt kelen....

Halsfluss IGEN!!!! =/

Japp, i måndags kväll började jag känna lite ret i halsen, blev värre och värre. Sov dåligt, vaknade vid 3, gick på toa och hade svårt att svälja. Somnade vid 4 ca och upp vid halv 6 och mådde kasst, men gick till jobbet iaf, tänkte om det blev bättre fram på dan... Men där hade jag fel, kunde inte svälja knappt och på frukosten fick jag i mig ett ägg och en kopp the... Ringde vårdcentralen och fick komma ut vid 20 i 12. Jag gick hem vid 11, då orkade jag inte mer, vart illamående och helt slut.... Åkte till vc, träffa Bernt och det var efter bara en titt i halsen att konstatera att jag fått halsfluss igen.... ny penicillinkur.... Faaaan så surt! Och jag tycker det är lite pinsamt oxå, nytt jobb och inte kört en hel löneperiod utan att vara sjuk eller vab..... =( Men det är ju så livet är... Jag som nästan aldrig är sjuk har haft en ovanligt sjuk höst... Och inte har jag kunnat träna heller, känns som en evighet sen sist och det är skit för man tappar ju mycket om man inte tränat på ett tag bara, men att dessutom varit massa sjuk tar ju ännu mer så nu får jag ju börja om från början då efter detta..... SUCK!

Nu ska jag iaf äta frukost, kan åtminstonde svälja idag även om det ännu gör ont. Får jag mat i magen piggnar jag till fortare. Å efter en dusch kanske jag blir människa igen!! ;)

I helgen blir det jobb, extra på Sandella å ev i Luttersjö. Ska ringa K sen så får vi se vad han säger... Sandella var inte säkert att vi skulle jobbat helgen, men nu när jag blev sjuk så hamnar vi efter med produktionen... Men jag tycker inte det är så jobbigt med helgjobb, jobbade natt sist och det gick kalasbra, så vi får väl se vilket pass jag kommer få. Ska jobba på fredag igen, ska vara ok enligt läkaren.

Nähepp, dags för mat å dusch!

memories....

Return to innocence, Enigma....     Första riktiga kyssen ;) och den glömmer jag aldrig....

Stand by your side, Celine dion.... Tårar, längtan, hopp..... olycklig, sårad, sårande.... minns och ibland saknar....

Big big world, Emilia... Tårar, hat, förtvivlan, ångest.... glömmer helst, men kan ändå inte låta bli att minnas...

Unchained melody, Righteous Brothers.... Härlig, underbar, kärlek

Ly o Lay Ale Loya, Sacred Spirit....  Vänskap och kärlek för livet....

Kärleksvisan, Sarah Dawn Finer....  Evig kärlek....

Trött...

Uppe med tuppen varje dag och Thilia lite innan det... Hon vaknar halv 6 på månnen, då går Mange upp så jag kan ligga en halvtimme till, är lite lagom segt att gå upp då när man kommer hem lite efter 24.00 och somnar mellan halv1 å 1.... Så jag har bestämt att om jag ska orka så får tjejerna gå till dagis på torsdagar när Mange börjar jobba så jag får sova ut en morgon, jag jobbar dessutom till 1 på torsdagkvällen...

Plockade fram julbockskelettet igår och även tomten. Mange fixar till alla kropparna till bockarna så vi bara har att klä dem med granris sen. Så om nån är intresserad och vill köpa julbockar å tomtar å kramsar så är det bara att hojta till så fixar jag å Anna det!! =)

Nu ska vi äta lite sen åker vi till Maxi å handlar lite, behöver fylla på förråden lite...=) Ska se om jag hittar fodrade stövlar till Thilia med, behövligt nu i dessa ruskvädertider...



Cirkus!

Var längesen jag var på det å nu när de kom till lilla Forserum så tog jag med Elona dit igår och det var ju buskul!! De hade 8 shettisar och när det var paus fick barnen rida på 3 av dem. Sen hängde de i taket i ring å i "lakan", gick på lina å blåste eld å där vart clowner mm. Lyckat, Elona hade kul å jag med!! =)

Idag har Mange jobbat en sväng å jag har fixat lite här hemma. Hämtade hem dörrarna igår som numera e vita å fina, och när Mange kom hem satte vi upp dem å det blev bra. Sen åkte vi til Dedde å Pernilla på kalas, Pernilla fyller imån. Där bjöds på chipslåda, ris å sallad, supersmarrigt! Åsså såklart tårta te efterrätt, mer smarrigt.
Imån ska vi lägga golvet uppe, och sätta dit de lister som vi har hemma så dagen kommer nog gå fort! =) Blir en tipsisrunda med. När vi åker hem lämnar vi Nona hos Noa så de får leka lite.

Nähopp, blir bingen snart, e tlött nu!

Livet är bra orättvist....

Idag på morgonen ringde mamma mig på jobbet. Hon hade inget roligt att berätta... Mia, min moster Sonjas bonusdotter och mina kusiner Jimmy och Jockes halvsyster omkom igår i en olycka. Hon kom i en korsning på cykel och en lastbil körde rakt ut där han hade väjningsplikt.... Hon dog direkt.... Hon blev 33 år gammal och efter sig lämnar hon man och 2 små barn på 3 1/2 år och den minsta fyller 1 idag.... Jag har tänkt på detta hela dagen, och jag har tänkt på hennes familj, mina kusiner min moster och hennes man (pappan) och på hennes helbror Micke som jag bla har jobbat med. När vi var små lekte vi ibland Mia och jag, hon var ju lite äldre och det tyckte jag var lite häftigt....;)
Livet är bra orättvist, mina tankar är hos mina kusiner och jag sänder många stora och varma kramar till er!!


Se hela bilden

Jaja... ;)

1 månad idag.....!

Föräldrarmöte på dagis idag, nya rektorn presenterade sig och hon verkar väldigt bra tycker jag. Lite info om vad barnen pysslar med på dagis, jag hade själv inte haft nåt emot att vara där på dagarna hehe...;)

Har blitt förkyld igen, snorar och hostar och fryser så jag ska kojsa strax nu, köra igång en maskin tvätt först bara. Och dagvecka nu på jobbet, men ingen träning för jag är förkylad och det är skittrist!! Känns som jag aldrig kommer kunna komma igång.... =/ För ca 3 veckor sen fick jag halsfluss, Elona sa att hon hade ont i halsen så vi gick till doktorn och visst var det så att vi båda fick penicillin. En vecka senare fick även Mange det, han var skitdålig, tror han hade över 40 grader i temp för han frös å svettades och småyra lite i sömnen... Dan efter han fick penicillin fick även Thilia det för doktorn var 90 % säker att hon med hade halsfluss, tog inget halsprov på henne då det är ganska obehagligt för henne, men en penicillinkur gjorde susen på oss alla. Även farmor Maj fick en för halsfluss... Å nu sitter jag här och är massa snorig och täppt...Barnen är lite snuviga med och hostar emellanåt, värst nu på kvällen och morgonen. Hoppas skiten ger med sig fort.....

Nähepp, dags att krypa i bingen... Natti!

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0