Semester

Hade ingen i somras då tar igen lite då och då nu i höst, vinter och vår istället. Ledig en vecka framåt nu och har 1000 saker att hinna med. Röja står överst på listan, har kläder i mängder att sortera lite, sånt som tjejerna växt ur eller inte vill ha. Och har rensat mina med.
Igår rensade jag ur min kryddlösa, över 30 burkar slängde jag och en del hade jag dubbletter av så fyllde upp så det bara blev en osv. Blev bra i lådan och smidigare att se😉
Strax ska jag ut på en promenix. Behöver bättra på min kondis, är då roligt att kunna gå nu igen utan att ha eller få ont. Hösten är vacker med alla färger även om det just nu regnar och blåser lite. I em är det dags för stallet igen, snart min tur att få sitta på hästryggen igen😍❤️
Blir träning med gummiband efter promenaden med, skönt när man känner att benet blir starkare. Framåt kan det nog bli gymmet men tycker ändå att det funkar bra med att träna hemma, slippa ge sig iväg till gymmet är ganska skönt.
Ska sätta in en fransyska i ugnen som ska bli pulled beef. Tvättmaskinen snurrar för fullt. Ja jag har att göra😉 Hinna läsa lite mellan varven oxå. 
På söndag är det cykeltävling, stenbocksturen. Cyklade den för 2 år sen och tänkte slå min tid jag hade då iaf. Å på fredag är det aw! Ska bli kuvl!
Nähopp, bäst att sätta fart!

Plättan
(null)

(null)

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0