Februari

Ibland känner jag att jag kan lägga ut massor med bilder på allt vi gör. Men samtidigt varför ska jag tala om flr alla vad vi gör? 🤔🤔 Vissa grejer vill man visa upp och tala om men mycket behövs inte visas upp. En del visar allt en del inget. 🤷🏼‍♀️ Djupt...😂😂

Tjejerna har börjat rida, min lycka är total!! Det enda jag ångrar är att vi inte låtit dem börja tidigare... De är jätteduktiga!! Och jag är sååå avundsjuk. Jäkla höft😢 Men snart ska banne mig jag med rida igen, smärta eller inte!! Underbart att få snuffsa och mysa häjtapålle igen och pyssla och hjälpa till! 

Elona är i Tyskland denna veckan med Liska hos hennes mamma. Varit en del tårar och ångest å längtan och saknad hos oss alla. För ett par dar sen landade hon iaf och sen dess trivts bra, skönt det! Mammahjärtat lugnade sig❤️ Imån kommer hon hem igen, hoppas resan går bra för det sägs bli storm å blåsväder igen.😨

Jag å Thilia har tagit promenader de 3 sista dagarna. Jätteskönt med luften och få röra på sig. Trist min höftböjare stretar emot så förbannat bara😠 Ska ta å töja lite på den strax. 

Mange har äntligen kommit igång med boa igen ordentligt, han är så bra min älskade make!❤️ 
I tisdags köpte vi nya resårbäddmadrasser, inte sovit in dem än så liite hårt än, men annars känns det mkt bättre att ligga i sängen nu. 

Ja det var nog allt för denna ggr🤔😉😁

Plättan
Thilia och Lisa

På promenad i solen❤️

Thilia och Felix

Elona och Rasken

Mange kratsar hovar!!!😃👏👏

Elona och Casper 172(!) hög😉

Thilia och Dinar

Elona på Casper

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0