Vinst!

Vann inte auktionen jag ville ha, den rusa iväg i slutminuterna till över 700 pix. Hittade en som var bättre och den vann jag för 500! Nöjd! Vunnit en till som blev dyrare än tänkt men det får vars värt det i vårt förvaringsdåliga hus!;)
Budar på en auktion till, hoppas jag vinner den med, en grej jag inte kommer används ofta, men absolut bra att ha!;)

Har varit på ryhov idag. Manges mamma ringde på morgonen, hans pappa fick åka ambulans inatt, han hade ont i bröstet och vänster armen... Kärlkramp, och vi åkte upp till Maj och fika på fm och em lämnade vi tjejerna hos mamma och åkte in till ryhov. Han fick vars kvar inatt oxå så får vi se sen. Läskigt när sånt här händer, man blir orolig och rädd...:/

Till nåt roligare nu, på fredag är det dags för dejt med mina kalmartjejer!! Åker till Erika på fredag och kommer hem först på söndag!! Härligt!!❤✨❤

Nu blir det dusch, har köpt balsam idag!;) Sen natti!

Igen?!?

Vart fan tog texten vägen till förra inlägget???
SUCK!!

Sov länge, åt frukost, påskharen kika förbi, lyckliga tjejer hitta sina ägg i blomrabatterna, har fått sammanlagt 5 st ägg var...
Åkte till mor och åt påskmiddag tack för det!
Hem och fixa planka till kvällen. Tjejerna åt som attan trots allt godis!
Kika på fångarna på fortet och Thilia somna ganska direkt. Elona var vaken till det var slut och ville sen borsta tänderna innan hon somna. Skönt att man har barn man slipper bråka med om en sån sak!;)
På tal om tänder så bet jag av en stor bit av en tand idag. Har inte ont så det är inte öppet in i tanden. Men blir att ringa tandis på tisdag, hoppas det inte blir för dyrt...:/

Nu blir det bingen!

Glad påsk!

Påskafton

Blir så trött

På mig själv som alltid säger tack och amen och är tacksam för det jag har.
Som aldrig kräver nåt lixom.
Trött på att vara den som är blind och inte ser.
Trött på att inte fatta.
Trött på att inte våga säga ifrån utan vara den som hamnar i kläm.
Trött på att tas för given.

Har sovit ca 2.5 max 3 timmar nu, blivit väckt 2 ggr.
Första gången av min man som kom hem från lokala fylleriet och inte bar nykter. Andra nu vid 4 när han undrar varför jag ligger i Elonas säng och skrämde honom när han vakna med att inte ligga bredvid honom... Och jag ska upp vid 5 och jobba! Vilken lycka jag känner nu!
Men nu får det fan va nog, ett ord om nåt från nån som skulle göra att min bägare kokar över så ska den fan få göra det!
Folk är så vana vid att jag aldrig säger emot. Att jag bara tar och tar jämt.
Lite trött på det och mig själv över det.
Ingen idé att sova mer nu, tur tjejerna sover hos farmor och farfar inatt...

Alltid är det jag som mår dåligt när jag inget gjort. Varför??
Ja det undrar jag med.
För att jag har ett samvete??

Far hän!

Dumma tankar som maler i skallen! Vart kom de ifrån?? Irriterande...

Plocka ris när jag hämtat tjejerna och åkte hem och fixa lite. Blev våffelmellis till tjejerna, hade lite smet kvar. Åkte sen till Berga med Elina för lite dans. Å efter det åkte vi vidare till maxi för storhandling.
Mys med mamma-Nona tid!!

Nu natti!

Köpsugen!!;)

Har hittat massor på tradera till tårtor, skulle underlätta massor att ha de grejerna! Hoppas jag vinner!!!;D

Har varit och fikat på Rövarkulan idag, Elonas fritids. Mysigt att de har sånt så får barnen stå i "kiosken" och sälja det de bakat!:)

Har haft vet besök idag, en kossa med juverinflammation, och sen avhornat kalvar. Tycker det är kul när vet kommer, eller kul är det väl inte men intressant iaf!;)

Snart mat som maken fixat, spaghetti och köttfärssås! Mumsigt det!

Igår målade vi klart taket uppe och jag tvättade och bytte lakan. Ska fixa lite med tvätt idag med sen ska jag försöka måla taket i tvättstugan oxå så är det målat överallt! Gött!

Nu maaaat!=D

Slappsöndag!

Sov länge, behövdes!
Maken fixade scones till frukost!;)
Har fikat överbliven tårta.
Spanar på datorn en massa.
Spelar candy crush när folk ger mig liv. Ge mig mera liv!!! ;)

Nu ska jag fixa middag, sen blir det funky med Thilia och kalas hos Fredrik.
Och taket ska banne mig målas klart idag oxå!

Imån jobb igen. Sen väntar påskhelg, göttigt!:)

Spin of hope!

Cyklade vid 9 idag, gick jättebra! Överlevde med råge, tur det! Värre kommer det va med rumpen imån, aj aj aj...;)

Åkte hem och gjorde färdigt tårtorna och fixade pajerna, de var goda och skulle behövt större former och en till hade inget gjort... Får införskaffas!

Till ikväll har Thilia beställt pizza, hemgjord sån, och sen popcorn. Får det minsann bli!

Detta är vad jag pysslat med i veckan!

Kalasdag!

Har gjort 4 satser sockerpasta, de 2 sista blev jättebra de andra åkte i soporna.. Men nu är tårtorna nästan klara, lite finlir kvar bara!

Ska iväg och spinna 1 timme vid 9, kommer vara typ död efter...;)

Sen hem och fixa klart tårtorna och göra pajer och sallad! Städa lite med!;)

Nähopp, bäst att kravla sig ur sängen!

En bra dag igår!

Åkte och handla med tjejerna efter jobbet och åt på Max, de var nöjda båda två! Och Thilia fick välja vad hon ville ha på sin dag och i affären valde hon en ballerina Barbie så hon var väldigt nöjd!😊 Fick öppna paket hemma sen med!

Elona dansade på berga och Thilia var med och sprang runt, busfia!😘

Åkte hem och fixa ned tvätt, var en hel del var nu all tvätt kommer från....!

Tjejerna åt kvällsmat och duschade sen hopp i säng. Jag hade tusen saker att plocka med och orka inte engagera mig i nån sockerpasta utan tar det när jag kommer hem idag. Ska hämta ett paket idag med, alltid kul!!😉

Nähopp, kossorna vill ha mat!

Thilia bus 4 år!!

Firade tjejen på morgonen med 4 ljus i en bulle!!;) Hon är ju galen i bullar så jag tänkte att det blir bra då!😘

Åkte till jobbet i snöyra, och åkte ca 50 km/h mella N-ö å Anneberg, en tjomme som inte hittat gaspedalen och dessutom bromsa han vid varje möte...;(

Nu ska jag ut till kossorna igen, de vill oxå ha mat!

Heh!;)

Min första converse sko i sockerpasta...;) Pastan blev inte så bra, torkar alldeles för fort och är torr och svårformad. Ska göra en sats till imån och hoppas den blir bättre så jag kan "modella" i den istället.
Men för att vara första och väldigt svår pasta så tycker jag skon blev ok ändå! Går ju inte sätta dit snören för det trillar sönder, men hoppas det går bättre imån!
Nu ska jag sova, astrött..
Natti!

Baka baka liten kaka!;)

Gjorde sockerpasta när jag kom hem, tänkte färga lite nu och göra en dekoration, försöka iaf!!;) men tror det kommer bli bra. Testade att göra en figur lite snabbt när pastan var klar, gick bättre än jag trodde! Med lite finlir så kommer det bli bra!

Kikar på HV matchen och just nu gjorde Jämtin mål, 2-1 till HV!!=D

Tror jag ska baka ett par muffins så vi kan sjunga för Thilia imån bitti! För 4 år sen var vi på ryhov och lyssnade på HV på radion, de vann då även om jag bara har vaga minnen från de...;) Satt och badade i förlossningsrummet vid denna tiden, det var skönt, men värkarna är ju inte alltför sköna!;)
Kl 02.27 föddes sen en liten knubbig tjej, 50 lång och 3940 gram! Och imån fyller hon då 4 år!❤❤❤

Nä nu e det paus, dags att färga!

Här är min lilla gos på BVC, kontrollen gick som en dans!!❤👍

Snö

Utanför mitt fönster på jobbet faller snön. Eller virvlar snarare... Måtte det vara det sista för nu vill tom jag ha vår!!

Idag är det BVC dags för Thilia, 4årskontroll! Imån är den stora dagen då sötgosan blir 4 år! Undrar vart tiden tar vägen...?:)

Idag ska jag göra sockerpasta och pyssla lite, ska göra 2 doptårtor till lördag åt en vän, får väl se hur det kommer gå!!;)
Ska även göra till Thilias kalas som är tänkt att va på lördag.

Nu ska jag gå och flytta lite kalvar!
Tjing!

Men vafan!!

Mitt inlägg i bones är ju inte me!! Suck!!!!:(

Just ja!

Var på Ikea en sväng idag och 2 lyckliga tjejer lämnades i Småland!!;)

Bones

Snopet...

Har trälat med springorna i taket idag, det suraste av allt i målningen... Men det blev klart och målade nästan klart 2:a gången, då tog färgen slut! Lagom kul, jag ville ju bli klar idag! Får bli en runda till Lulle och köpa mer på måndag, imån har de inte öppet.

Nu lagar vi mat, blir hasselbackspotatis, stekt skinkbitar, sallad och bejjasås, mumsigt! Sen blir det mys i soffan med tjejerna och fångarna på fortet!

Äh missa bilderna innan...;)

Kommer här nu!

En bra dag

Kvistlackade taket i lilla rummet uppe på fm, och fixade med lite tvätt. Åkte hem till Anna och Max som var lediga idag och fikade lite. Hämtade Elona och följde sen med till Nässjö. Anna skulle kolla linserna så det var ok, hon har testat och bestämt sig för att ge det ett försök!;)
Undertiden hon var hos optikern gick vi övriga till kappahl och kika på kläder. Hade 25% på hela köpet och köpte byxor och tröja till tjejerna. Nöjda töser!
Gick sen till Nässjö steakhouse och åt mat, delade en båtpizza med Anna, lagom mycket mat som dessutom var jättegott!!

Åkte sen hem och målade taket en gång. Tjejerna gick ut och lekte med grannarna ett tag.
Har målat en gång och gör resten imån, måla springorna tar ganska lång tid och ska måla 2 ggr till. Blir fint!:)
Målade ju byrån häromdagen och den blev oxå jättebra! Kommer bild nu!

Kollar på gladiatorerna efter dusch och nu har båda mina tjejer somnat i soffan!❤
Kollar samtidigt hockeyn, HV ligger under med 6-1 idag, lite omvänt mot i onsdags... Fast HV har gjort 1 mål iaf!;)

Ska gå upp och bädda, tog bort lakanen innan vi åkte till Anna så bäst att bädda i nya innan jag bär upp tjejerna. Ska bli skönt att krypa i bingen nu, trött!

Gräsänka

Mannen åker till Göteborg med jobbet idag så jag tänkte hinna med lite hör hemma till han kommer hem imån. Fick vara hemma med Thilia idag med, hon är lite slemmig och hostar av det typ, annars är hon pigg.

Somnade i soffan igår och vaknade av grova snarkningar bredvid, min man som ALDRIG snarkar annars drog stockar stora som attan!;) Han är inte 100 piggelin men klagar inte direkt!;)
Men att jag somna där IGEN??? Måste helt enkelt komma igång och röra på mig nu, soffpotatis har jag blivit...!:/ Har bokat pump på mån, spin på ons och fre och sen är det lör och spin of hope, en dag med spinning för barncancerfonden! Kommer vara död efter nästa vecka hehe!;) Men bara att köra på! Är inspirationsdsdag skärtorsdagen med olika pass, tänkte testa ett par av dem och hoppas jag överlever!!;)

Min Olga bok är postad oxå, har jag tur kommer den idag, annars på måndag! Tjoho!!;P

Var och köpte skor till maken igår, han hitta inget han gilla, men hitta ett par likadana han hade på sig och köpte dem...;) fanns 1 par kvar! Tur i oturen där då haha!

Nähopp, dags att sätta fart med det jag tänkt mig idag!!

LHC överkörda!!

Och jag somnar till en av säsongens bästa matcher!! Men gött med vinst med 6-0!!! Ladda om för ny match på fredag!

Har haft Thilia hemma idag, hostade igår så vi trodde lungorna skulle följa med, men idag inget sånt. Jag åkte till kossorna och Mange var hemma, K skulle te Stockholm på möte.
Kattmamman, (dåligt med namn på dem!;)) hade fått ungar, hon har lagt dem i lagårn i en kalvbox. Hoppas hon inte bär iväg dem nu så man får gosa kissongar ett tag!❤
Åkte hem skapligt och M till jobbet. Jag & Thilia skruva dit handtag på lådorna till byrån jag målat. Blev riktigt nöjd med resultatet!
Vi åkte sen till A6. Åt mat på en restaurang jag inte minns namnet på..;) buffé, gott va de!
Gick till Clas Ohlson och köpte rep och väggfästen till trappan.
Köpte glass till T, nöjd tjej.;)
Åkte till maxi och handla mat. Hittade 2 bhar till bra pris, ont om såna i min låda så det var bra!
Åkte till farfar och hämta Nona, han hämta henne i skolan så vi slapp stressa i stan.
Hem med varorna och iväg till berga och dans för E. T var med och sprang runt och ingen hosta på hela dan. Konstigt det där...
Åt kvällsmat och sen läggdags.
Mamman och pappan kolla hockey och mamman somna i soffan till 3:e perioden...
Nu ska hon nana vidare i sängen efter att stoppat om T i sin säng, det var spindlar i mammas...;)❤
Upp till mu imån så natti natti!!

Fy 17

Jag är astrött! Fattar inte, varför är jag så trött jämt??

Har varit hos skolsköterskan idag med Elona, hon blev mätt och vägd och följer kurvan. Sen kolla hon synen och det var lite sämre, får åka till Eksjö och kolla hur det står till med ögonen. Hon har ju föräldrar med glasögon så det är ju inte omöjligt att hon kommer få det med. Hoppas ju såklart hon slipper...

Nähopp om jag skulle måla klart byrån nu, har lite kvar bara!

Händelserik dag...

En dag med blandade känslor och händelser.

Jobbat, gick fint. Flyttade lite djur jag och Rickard, jobbar bra ihop hehe!;)

Sen åkte jag till skolan för att hämta Elona och Liska. Jag tänkte vara där 20 över 1 men var ett par minuter sen och det stod massor ned bilar på gatan så jag åkte upp till parkeringen bakom skolan. Gick in till skolan och det var precis folktomt, de flesta brukar hunnit iväg så dags.. Tog i dörren och den var låst. Blev lite snopen. En av lärarna öppnade och släppte in mig och sa att han släpper in mig men inte ut. Ingen får gå ut när de kommit in för polisen har sagt så. Då insåg jag att jag har ju sett ett par polisbilar i byn när jag kom dit. Han berätta även att det hade setts ett par ungdomar med vapen i samhället därför hölls barnen kvar inne...
Bara att sätta sig och vänta. En del föräldrar i skolan undrade ju som jag vad som hände egentligen. Obehagligt och overkligt...
Vi behövde inte vänta så länge innan de släppte iväg oss, ca kvart i 2 åkte jag till dagis och hämta Thilia. Då var en gripen fick vi veta.
Väl hemma hörde jag på radion att de varit 3 st och en gripen och 2 runt 15! år lämnade hos föräldrarna.
De hade haft luftgevär så det var inte så "farliga" vapen, men nog för att skrämma både elever, föräldrar och lärare!!
Och lite undrar man faktiskt hur föräldrarna tänker när ungarna sen tillåts att vistas ute samma dag efter en sån grej.. Kanske lätt för mig att säga, men hade det vart min unge hade han inte fått visa sig ute mer den dagen! Men de hade setts framme igen senare alla 3...

Elona, Liska och Thilia har lekt hela em ihop iaf, jättebra funkar de ihop! Själv började jag måla min byrå, ska måla en gång till imån sen är den klar! Kommer bli bra när den är på plats!!

Elona har varit på kör ikväll och sen åt vi kvällsmat och nu sover tjejerna gott och jag med strax, trött som attan...

Mera snö

Har kommit ett vitt täcke idag, och till och med jag får erkänna att jag börjar tröttna på snön nu...

Ska beställa Olgas bok nu, här ska till en förändring!:)
Vet Britta att trots mina skavanker utåt sett tycker mina närmaste om mig ändå.
Men jag tycker inte om mig själv såhär, lite tajtare och starkare i kroppen skulle inte skada... Så därför tänker jag ge boken en chans, tror på den när man ser alla resultat hon får på sina kunder!

Imån blir det handling av föa efter jobbet sen hem och måla byrån, den har stått på altanen och jag tog in den idag så den fått rumstemp till imån.

Nu ska jag krypa ner i bingen, lite småtrött nu och sömn behöver jag bli bättre på så natti natti!!

Tjejer har ju stora tuttar!!;P

Thilia sitter just nu och säger så hehe. "Jag har små tuttar, Elona har små tuttar, pappa har små tuttar och mamma har stora tuttar! Fast pappa har en plommonpung!!"
Kommer från boken naken om baken, den gillar, såklart;), båda tjejerna haha!!

Igår var vi på törggata 46 och ble bjudna på inbakad fläskfilé och kall potatissallad och gottigt till mellon, inte dumt alls!! Stort tack för en go kväll!
Och Robin Stjernberg vann mellon med sin låt you, det gillas för av de bidrag som var med i finalen i år var den bäst tycker jag. Och han slog från underläge, kom från andra chansen!!:)

Nu är Mange på jobbet och hjälper Gunnar med en släpkärra, här hemma ska jag tända i kaminen, lite röset inne och blir så go värme av en brasa!🔥
Och sen tänkte jag starta operation måla byrå! Kommer bli kalasbra!!

Lördagsfrukost!

Elona vaknade 5.56 och kom in till oss och sa, jag går ner... Jamen hallå, gör det bara onge!!
Och jag gick upp för blev tvungen att gå på toa... Prata med henne och sa att hon bara kan gå ner utan att väcka oss...
Jag la mig igen. Snurrade en stund. Och en timme senare kom Thilia och sa att hon gick ner....
Det blev värsta bråket om vilket program de skulle se...
Mange gick upp och jag vände på mig. Och somna en stund.
Och gick upp till framdukat frukostbord!❤

Denna veckan har Elona vaknat själv ons-fre och Thilia igår innan vi har väckt dem. Inte illa, men surt när de vaknar tidigt även på helgen...
Ska till fam Lövgren/Svensson ikväll och hoppas de är pigga då..;)

Nu ska jag gå upp och röja, tjejernas rum är som bombnedslag och behöver en genomgång, ordentlig sådan!

Igår var jag och Mange på bio, såg små citroner gula. Den var bra fast skiljer sig mycket från boken.

Nähopp, dags att fånga dagen!!

Fredag!

Frukost! Fast har glömt ta med tepåsar och saknar mitt frukostte...

Trött. Alltid trött. Trots att jag lagt mig skapligt varje dag denna veckan. Knas.

Bakade bröd igår, vart gottigt! Ska testa ett annat recept en dag med, och tänkte ge mig på surdegsbröd oxå, spännande!!;)

Nähopp, dags att utfodra ett gäng kossor!!=)

💤Sova sova säng💤

Ligger här i min goa säng och tänkte sova.
Då smyger sig lite tankar och funderingar på.
Har lite idéer som jag gärna skulle vilja förverkliga här hemma.
Hade jag byggt om mitt hus nu hade det varit på ett lite annorlunda sätt.
Badrummet hade varit andra möbler i och troligen legat på övervåningen, smidigare när man har allt i klädväg i sovrummet...;)
Hade flyttat stora fönstret så jag fått plats med ett högskåp jämte kylen.
Hade gjort en helt annan entré med ingång i markplan och trappa upp till hallen inne. Dörren till Elonas rum hade suttit annorlunda. Och lite annat oxå, men det var en del av det.
Lätt att vara efterklok!;)
Men en del grejer går att lösa och fixa. Det fattas bara lite kosing, och jobba halvtid blir du inte rik på precis...

Sen funderar jag på vad som gjort mig till att se ut som jag gör... Lathet? Tja.. För ca 3 år sen fanns inte "ta bilen fram" på kartan, jag gick el cykla. För 2 år sen var jag och tränade minst 3 ggr/v och sprang en hel del.
Förra året var jag sjuk en del. Sen blev jag gravid och mådde riktigt kasst och var trött. Sen fick vi avbryta graviditeten, Liten kom ut och livet blev skit och hela världen omkullkastad under mina fötter.
Det var tufft. Som fan. Och jag åt godis som aldrig förr.
Och träningen är svårt att hitta till igen, men är så roligt när jag väl kommer till skott... Godis äter jag knappt längre.
Men äta rätt är ändå svårt... Svårt att få ihop rätt tider under dagen...
Och denna sömn... Såå svårt att komma i säng på kvällen...
Eg borde det vara enkelt. Jag älskar mat så planera bättre, laga och äta vid rätt tid, enkelt.
Älskar träning och vet hur mat och träning förändrar kroppen. Enkelt!
Och jag älskar min säng och att sova, bara krypa ner och skita i alla måsten på kvällen! Superenkelt!!

Javisst ENKELT, eller hur!!?!;)

Allvarligt, dags att se över vissa delar av mitt liv, planering gör det lättare så det är dags nu, gillar inte synen av mig själv i spegeln längre, borde väl vara skäl nog....

Nu natti!

Kryptiskt så det förslår

Men jag är inte mer än människa.
Jag önskar och vill gärna vara den som kan säga saker till höger och vänster rätt ut. Vara framåt och kul, pratglad och skojfrisk.
Men nu är jag som jag är, är inte bra på kallprat, inte framåt och kul, och säger inte till höger och vänster saker och ting.
Det hade varit smidigt, jag har blivit bättre, men kommer nog inte längre än så, tyvärr.
Jag är tjejen som är med på ett hörn men knappt märks. Jag blir sällan arg, inte så nån märker det. Jag behåller skiten för mig själv och ältar och ältar och till slut har jag ältat klart så är det bra med det. Nuförtiden har den mesta skiten hamnat här. Jättebra. Eller inte.....

Nä om jag skulle bestämma att detta var sista skiten här på bra länge.

Ja drömma går ju...;)

Hur man än vrider och vänder sig

Så har man alltid röven bak.

Jag lyckas visst allt som oftast med konststycket att göra folk besvikna och sårade.

Oftast är jag så trög så jag inte fattat det själv.

Om jag skulle ta och ta upp alla gånger jag blivit besviken och sårad?!?

Nä tack, då blir jag väl bara sur grinig bitter och avundsjuk i folks ögon.

Fast och andra sidan, man kan väl inte bli nåt man redan är???

Bitterfitta och ego, där har ni Annica Skog i ett nötskal!

Förlåt så jävla mycket då!!!!!

Men tro det eller ej, jag vart faktiskt sårad oxå.......

Klabberi klabbera!!

Ska klabba färg i håret nu, börjar bli jobbigt själv för det är ganska långt nu...;) Men är ju mest utväxten som får sig en omgång. Funderar på om jag skulle låta kusinen Jennifer på salong unik fixa nåt kul med barret... Vill inte klippa av det men vet ju att skulle jag göra det växer det ju ut igen, har ju hår som växer som gräs...;)

Har bakat bullar i em med tjejerna, gick bra och goda blev de, var ju tvungen att provsmaka en!!;)

Tittar på hockey, 1-1 mellan HV och Luleå. HV behöver 1 poäng för att hålla sig på 2:à platsen och få välja motståndare till slutspelet. Får väl se hyr det slutar...

Ska bli gött att krypa i bingen sen, nyfärgad och nyduschad i nybäddade goa lakan!!! =P

Nu klabberi nästa!

Härligt!

Blev glad när jag kom till kossorna idag, både kvigan och kossan stod upp!!=D
Är en liten kalv till på G nu, ska gå och kolla till kossan nu och fixa fram lite halm!
Tjing!:)

Måndag

Blev inget besök hos pappa, de var inte riktigt pigga där. Vi åkte till syster istället och kolla in deras nya hus, blev fint där.:)

Har jobbat idag, veterinärbesök. En kossa kalva igår och hick inte upp så hon fick kalk och så hoppas vi hon kliver upp i em.
Även en liten kviga han kika på, hon och 2 till hade ramlat i kulverten och eftersom hon låg underst var hon inte pigg alls. Kicke trodde hon var död när han såg henne men ännu lever hon och dricker mjölk och vatten och pillar i hört så hoppet lever! Får penicillin oxå.

Nu blir det lite fika med min make och sen ska jag städa lite, behövligt som vanligt i detta hus!!;)

Sitter på berga

Och väntar på Thilia som dansar. Mysigt här, gillar stämningen på detta stället!
Ska bli aktivare här nu, är ju så roligt när jag kommer iväg, och känner att kroppen och hela jag blir piggare och gladare!

Ska ringa pappa nu, se om vi kan komma dit en sväng efter här, är ju inte så att vi nöter på varann så det stör...

Ska planera kalas med, Thilia fyller ju snart år, 4 år redan...!!❤

Lördagförmiddag

Och har inte ätit frukost ännu. Kanske dags för det...

Är det ok att gräva ner sig? Ja. Men inte varje gång jag tänkte skriva här...
Känns som detta blivit min "spygallaochluftaskit" sida...
En eloge till er som trots allt tittar in och läser om mitt roliga liv...;) ingen aning om vilka alla ni är, stadigt på 20 pers iaf...
Nåt borde ju locka..? Eller går ni hit med undran typ "undrar vad hon har skrivit för negativt nu".....??!!
Denna sidan började jag med för att dela vad jag och familjen pysslar med om dagarna. Allt kul som händer. Men just nu känns det som all skit hamnar här....
Har sagt det många ggr förut, men är dags att ta tag i livet nu.
Sluta deppa. Sluta bittra ner mig. Börja leva och vara jag.
Njuta av min familj, av min man och mina barn som är kärnan och roten i mitt liv.
Ja det är dags nu.

Fast kommer säkert lite galla med, är trots allt skönt när jag knapplat ner skiten!!;P
Men i det stora hela, jag måste ta tag i min och hitta glada positiva jag igen på heltid, saknar mig allt som oftast....

Nu frukost sen får jag nog försöka måla lite...:)

Sssoooollll!!!!:)

Och duktigt skitiga fönster...;) Får bli puts en dag snart!!

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0