28/2

Vet inte hur jag fick för mig att det var sista februari för en vecka sen...🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Igår var vi barnvakt åt Selma och Vera, min brors döttrar. De är för goa, Selma pratar och grejar hela tiden och Vera kryper runt och gurglar och urrar😍🥰😍 Vi gick till Konsum och sen till en lekpark. Vera somnade i vagnen och hon sov länge. Vi satt i solen sen länge och det var så skönt. 
Vi åkte ner till Emil och Annie sen på kvällen och grillade lite, en redig mysdag.

Idag är det söndag. Vaknade upp till kallt och frost ute. Fullmåne nu så det rör om i sömnen och känslor som vanligt... Ska åka och hälsa på mamma som kommit hem från sjukhuset, hon opererade bort en bit av tarmen häromdagen.
Nu ska jag gå ner och äta frukost iaf, och idag ska jag även gå en liten runda i solen. Frisk luft är alltid skönt. Imån är det dags för massage igen, ryggen får nog tas en omgång på denna gång...
Nu mat
Plättan
(null)

(null)

(null)

(null)

Sista februari

Solen skiner. Mange och tjejerna åker slalom i Mullsjö och de älskar det! Jag älskar att de älskar det, och jag är grymt avundsjuk.

Jag ligger i soffan. Inte ont. Inte just nu. Men när jag ska ställa mig upp så värker det och det stretar emot innan höften låter mig använda den. Jag haltar. Jag har börjat få ont i länden. Jag har muskelknölar i länden på vänster sida och uppe runt skuldran. Jag har ONT!! Och jag gnäller och klagar över det. Och jag önskar att jag inte behövde göra det. Det finns de som har det värre. Jag har haft ont nästan hela mitt liv till och från, men nu är jag så jävla begränsad. Kan inte vända mig i sängen utan smärta. Kan inte sitta på en stol utan att få ont. Kan inte gå på toa och tömma ordentligt. Jag blir snart galen!!! Jag väntar på operation och i dessa tider som alla säger lär jag väl få vänta länge på min tur. Så jag ligger väl här då. 
Eller nä, nu går jag ut och går en sväng. I solen, jag väljer att njuta av solen och skita i att det gör ont! Jag väljer att leva!!! 

Fan....😔😢😔 Vem lurar jag egentligen?  (null)

Ego

Ja det är jag nog. Pratar om mig själv när jag inte borde. Typiskt mig. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0