FAAAAAAN!!!!

Fan ta sjukvården! De ska hjälpa inte själpa!! Gör så ont att se cancersjuka som får cellgiftskit och sen ingen råd med kosten. De stoppar i dem mat med massa socker på sjukhuset. De själva "unnar sig" lite gott för det "förtjänar jag". Men vad är det som gynnar och matar cancern, som får skiten att växa sig större och starkare och bryta ner kroppen??? Jo just detta socker! Och det "UNNAR SIG" dessa sjuka människor. Men de vet ju inte bättre. För sjukvården idag bryr sig inte om kosten. 
Jag äter socker. Inte ofta vanligen men nu på semestern har det blivit alldeles för mycket och det känns i kroppen. Men jag unnar mig inte för jag är värd det, hatar ordet "unna". Varför unnar sig folk skräp?!? Vin, godis, skräpmat mm? Varför är man värd sånt? Istället borde man lyxa med goda frukter och bär, och grönt. 
Jag dricker väldigt sällan alkohol. Nu på semestern har jag svullat chips och lite godis och ätit på tok för mkt mat. Jag är inte perfekt på nåt vis. Men skulle jag bli sjuk i cancer tex, skulle jag kolla upp alla vägar innan jag skulle gå med på cellgift, bara namnet ger mig rysningar för det är ju ett gift man använder. Det finns andra vägar att gå, men inte alla är nog beredda att vandra den. Sättet vi lever på idag är inte jättebra för vi proppas fulla med snabbmat med tillsatser och alldeles för lite vitaminer och mineraler. 
Jag blir ledsen och arg när jag läser om en bekant som är sjuk ser vad hon smet undan och köpte sig, nämligen sockerfika....😔😢😔 Det hjälper ju inte precis till att påskynda tillfrisknandet.....
Det är så sorgligt och gör ont att se....

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0