Snor

Undrar hur mkt det kan rymmas av den varan i en näsa eg...🤧😪 Blev dålig i måndags. Kli i halsen och trött. Har jobbat hela veckan men efter jobbet legat mest som en trasa i soffan. 
I lördags gick jag å Mange med Jennie å Johan runt Munksjön. Var skönt att komma ut i friska luften. Tog en fika på Bryggan sen. 
Var på Intersport och slipade ett par skridskor och Mange hittade ett par gympadojjor, asics. Nu kan han promenera fint framöver😁
Kollade hockeyn och åt panerad kolja till middag. Vid 18 åkte vi till råslätts IP, bandyis och åkte skridskor. Kent var där med Viggo och Sigge, sen 2 kompisar till Viggo, Emil P och Gustav. Jag åkte inte, har inte hittat några som passar min Hallux valgus knöl, alla skridskor är för smala....😒 Framåt så ska jag söka för en operation av foten. Sjukskrivning 6-8 veckor. Ja det får det banne mig vara värt!
Idag åkte Mange och tjejerna tillbaka och åkte skridskor igen och jag gick en skön promenad i vintersolen. Läste om en som skrev att massa sol = massa d vitamin. Men nej tyvärr, solen ger ingen d vitamin vintertid i detta landet. Det får man inta via kosttillskott.
Det gör jag. Och c vitamin. Det har jag ätit mängder nu de sista dagarna och äntligen är jag piggare och nästan snorfri!😁
Nu blir det natti natti, kvällsjobb denna veckan. Surt men bara gilla läget.
(null)

(null)

(null)

(null)


Plättan

Saknad

Jag inser att jag nog inte vet så mkt om hur det är att sakna just familj. Jag har barn, 2 fina töser som jag kan och öser kärlek över. Och får massor tillbaka. Jag har en make som jag får kärlek och mycket mer av, och som jag ger lika mkt tillbaks till. Mina föräldrar lever. Mormor och morfar. Farmor. Farfar dog för 13 år sen snart, men han fanns länge med i mitt liv. Mostrar å morbror, faster och farbror. Kusiner och kusinbarn i mängder. Och även ett kusinbarnbarn. Stor släkt med andra ord. Jag har en Liten i mitt hjärta och den saknaden lever jag med. 
Men i övrigt. Jag fasar för den dagen när de inte finns mer. Känns som det kommer bli stor sorg när de äldre går bort, de är gamla nu. 
Jag är lyckligt lottad som haft tur att lära känna min mammas morföräldrar. Jag var över 20 när allamorfar dog. Allamormor bara några år tidigare. 
Nästa vecka får det bli besök hos de gamle. Jag är dålig på sånt, bara att inse det. Och skämmas för det med. 2019 ska jag ju bli bättre på saker och ting, så då är det bara att sätta igång.

Plättan

Naprapaten

Klämde och kände, tryckte och drog. Vinklade och vred. Och visst har jag blivit tåligare, och något vigare, men ack ännu så stel. Han bokade in mig till sin kollega, de har börjat att undersöka muskler mm med ultraljud och det gör hans kollega så dit ska jag den 21/1. Hoppas han hittar nåt spännande som vi kan jobba med. Jag har även hittat en sida på instagram, naprapatjonas, och han visar många videor med tips på rörelser så en del där jag ska testa. Sjukt stel men det ska det bli ändring på nu! Göra lite yoga och avslappning med, känns som det behövs numera...
Idag fyller bäste Viggo 13 år! Vart tar tiden vägen lixom?!?😳😱 Om ett halvår är min Nonit med 13.... Å Thili 10 om 3 månader.... Galet...
Nu ska jag sussa kudden, imån ska tomtarna ner i lådan och få vila till nästa jul. 
Kikade på resan å priset igen, 60553:- nu, gått lite till neråt. Får se hur vi ska göra.... Sjukt sugen...

Plättan

Jobblördag

Galet många sjuka på jobbet, så i torsdags em jobbade jag till 17, och idag mellan 6-11. Goa pengar, ska jobba över så mkt jag kan framåt nu tänkte jag. Jag har tänkt om om resa...🙄🙊🙈 På väg hem i bilen i tisdags kikade jag på vad en resa till Kuredu island på Maldiverna skulle kosta, och för oss fyra med helpension skulle det kosta 64590:-. Idag kollade jag igen och nu ligger det på 62068:- Då åker vi isåfall 15/9.  Visst är det en del pengar, men hur ofta reser vi nånstans? Och just dit, alltså, ska jag utomlands så vill jag dit!! Såå vackert!😍 Inget bestämt än men vi ska prata med en resebyrå med iaf lite så får vi se sen hur vi gör. Men det hade vatt gött.... (null)

(null)

(null)

(null)

Alltså😍😍😍 Hursomhelst, hit går min drömresa!🌸

Nu ska jag kolla film

Plättan

2019

Dag 1

Underbar nyårsfest, lika kul som vanligt att fira med Nilssons!!❤️ Stort tack! (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu fortsätter min resa mot mitt bästa jag, ingen aning när den tar slut, troligen aldrig för man kan ju alltid bli bättre på nåt?!?!😁👍 
Ser fram mot vad året har att ge iaf, och så får vi se vad jag kan uppdatera för kul i slutet sen😃 Förhoppningsvis ett kul och händelserikt år iaf!

På väg hem i bilen nu, jobb imån bitti igen. Men ser fram emot vardagen igen, denna jul har gett mig en del skräp jag inte behöver så nu blir det skönt med braiga rutiner igen! (null)
Nu dricker ju inte jag kaffe men en del andra grejer här behöver jag förändra så det ska jag jobba på!

Plättan

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0