tandis...

Varit hos tandhygienist idag och med undersökning gick kalaset på 800 pix... Hon hittade dessutom 2 hål som måste lagas.... känns bra i min redan tomma ficka.... =(

Har varit hos kusin Sandra idag och fikat och ätit middag. Som vanligt mycket att prata om, måste försöka ses oftare, barnen har ju så kul ihop. Go å söt valpis har de med!!=)

Tränat idag, först lets´jive, superkul med en massa twist och jivesteg och lite styrka på det, sen ett yogalatespass oxå. Alla instruktörer är jättebra, men i yogalatesen saknar jag Malin ändå, hoppas hon kommer tillbaka snart!!!

Har lagt ut lite kläder på tradera, alltid lika spännande att följa...=)

glufs glufs....

Allt började med en banan i 7:an och slutade.... ja var??? Och varför?... Olika skolor, intressen och kanske bara växte vi ifrån varann... Tycker det är jättesynd för vi hade mycket roligt ihop förr... Undrar hur det sett ut om vi ändå hängt ihop trots olika skolor och liv.... Grattis Anna till att du fått en jättesöt liten tjej och till att du gift dig!! Lite sent, men tack vare facebook har man ju lite koll på vad som händer....

Undrar oxå hur det kommer sig att jag dras till folk med namnet Anna??? =) Först Anna glufs i högstadiet, sen Anna ost på gymnasiet (och ännu!!), sen Anna L då jag träffa Mange å nu Anna S med barn i samma ålder. Alla har jag varit mer än bara "vän" med, lite bästaste vän skulle jag mer kalla det för!! Jag har många vänner, men bara några få riktigt bra vänner och bästa vänner är inte jättemånga, men dessa tillhör de sista och även om ett par bara var en period i livet så är det ändå bästa vänkategori på dem.

Har varit hos tandis med Thilia idag, gick bra. Hon fick en tandborste som hon tyckte var ointressant då den inte rörde sig i munnen när hon stoppa in den där... Hon brukar få ha våra för att ligga stilla på skötbordet, ganska poppis då det antagligen kliar gott där....=)

Nu ska vi såga upp hålet där trappen ska vara, vänder på den så det blir mer plats i vardagsrummet. Ska lägga ut bilder, kommer föra och efter, kan säga att det kommer bli STOR skillnad!=)

Natti??.....

Är sängdags för längesen egentligen.... Men men så är det, jag sitter här å glor och hostar å snörvlar...

Imån e det yogalates men Plättan får allt stanna hemma å knapra vitaminer å honungsmjölkchoklad och hoppas på bättring till torsdagens cirkelcamp. Fast jag tror nog jag får hoppa den med tyvärr....=(
På onsdag är det lets´jive på Berga, låter jättekul, men jag hade missat nu ju eftersom ja inte e 100 piggelin, men det är den 19 maj å då fyller syster ysters äldsta pojk 18 år så då är det kalas.... alltså, jag får lite ståpäls, ungen är 18 ÅR!!!!!!! Vart har alla dom åren tagit vägen??!!??

Önskar jag hade lite mer jävlar anamma i mig.... Visst, jag kan om jag verkligen behöver, men ja..... Jag önskar jag kunde prata för mig, tala om hur bra jag är på vissa saker, ta för mig mer och säga att det här kan jag!! När jag gick i skolan och skulle ha ett muntligt prov med en lärare fick jag i uppdrag att skriva en uppsats istället.... Han fråga en fråga och där satt jag som ett fån, kunde inte prata om grejen ens.... Jag visste och kunde men fick inte fram nåt.... Varför?? För att jag visst ju så väl att han kunde bättre än jag, jobbigt att göra fel... Alla gör fel nångång, ingen är perfekt. Men jag önskar ändå att jag kunde visa att jag kan mer än vad jag visar... Är jag själv funkar allt så himla bra, jag kan fixa flera olika grejer samtidigt. Och sen beror det helt klart vem som är i närheten... Inför Mange är allt plättlätt, och inför en hel del av mina vänner. Men sen finns det såna som låser mig, av eg ingen anledning. Vissa har jag känt i typ hela mitt liv..... Men numera känner jag att det är dags att ta tag i mitt liv, göra nåt åt detta. Att bestämma själv, och ta för mig mer. Jag vill, jag vill, men det där lilla lilla extra, det är det som alltid sviker och så hittar jag tusen ursäkter till att men varför gnälla, jag har det ju hur bra som helst om man jämför med många andra!! Men nu är jag faktiskt trött på allvar, och se på framtiden är inte så kul lixom... Så det är definitivt dags att ta tag i mig... Lite pepp kanske??? =)

Memil åker till Bulgarien på torsdag. Have fun......

Imån ska vi fasen måla klart köket, snor eller inte, ser ut som kriget där!!

Nu ska jag ramla i säng. Ska ta ett tag med Thilia och hennes nattaätning när mitt snor är borta. Känns som det dras ut på tiden med......

Stort grattis till Max som fyller 1 år idag, hurra hurra hurra!!! Massa kramar från oss!!!=P


Ojojojoj....

Över 2 veckor sen sist, bra jobbat Plättan!!=)

Hv tog smguld, HURRA!!!! Var inne i jkpg på onsdagen och firade i regnet ihop med ca 25000 andra!

Har börjat måla innetaken, började med toan uppe, sen Thilias rum, hallen uppe, hallen nera å nu i köket. Blir kanonbra!! Har beställt en trapp oxå, det kommer bli kalasfint, en vit med eksteg och räcken. Har en bra taklist med, men har inte hittat den i nån affär än så vi ska ner till sågen i Tenhult å kolla vad de tar för att såga upp såna åt oss... Ska även måla alla karmar å dörrar inne vita.

Ska på syster ysters bröllop 10 juli, ska bli mys å kul. Fick inbjudan idag till PKs 25 årsfest med 80 tals tema, naturligtvis samma dag som bröllopet..... Trist men så blir det ibland...

Träningen håller i än, vi är så duktiga så!!=) Nytt schema nu i maj, yogalates på tisdagar, pump å spin onsdagar from nästa vecka let´s jive, vet inte vad det e men låter skoj. Torsdagar from nästa vecka cirkel camp. Kul kul!!

Gick vårruset i torsdags, trångt men kul. Picknick efteråt i det gröna. Var lite småkallt, men en väldigt trevlig upplevelse!! =) Tack Berga!

Ingen kändis med i årets farmen hittills, men i ensam mamma söker är Petra med, vi var mammalediga samtidigt 06/07, kul.

Har börjat jobba fredagar och var 3:e helg, har gått bra hittills. Kan inte säga att jag vrållängtar, men det är ändå roligare än jag mindes... ;)

Nähepp, ett duschbesök sen kallar nog bädden!!

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0