40 bast

Igår fyllde jag år. Vilken dag! Skönsång, jordgubbar, päroncider och blommor på morgonen. Kl 10 åkte vi hemifrån mot för mig okänt mål. Hamnade i Husqvarna på prison island och där väntade även familj och vänner.  Kent och Lotta var där, Anna och Lasse. Pappa, Dedde, Emil å Annie, John och Mathias med tjejer å Jennie å Johan. Å min lilla familj. Indelade i lag tog vi oss Ann cellerna och vad kul vi hade! Jag var i lag med John, Kent och Lasse och vi vann!
Efter detta åt vi orientalisk mat hela högen. De fick att göra i köket😉 När vi ätit åkte vi vidare till racketcenter och spelade bowling en timme, samma lag här. 
Sen åkte vi hem. Fixade i ordning oss och sen körde Lasse ner oss till Emil och Annie. Där var det fler gäster som mamma å Bengt, Paula, Maj å Gunnar. Å Semlan med som varit hos mormor när vi lekte😊 Drack bål å mingla lite sen ringde Emil upp facetajm med Jocke å Cattis som inte kunde vara med på min dag, Elias tar studenten och är på bal idag. De var uppklädda å skulle till Åhus å köpa glass sa de. De stanna bilen, klev ur och jag utbrast vart är ni?!? Strax efter stod de i dörrhålet i Emils vardagsrum och jag fick en liten chock! Vilket kramkalas det blev! Jag blev så jäkla glad, det var dagen och kvällens bästa present! Kom ett par tårar, de åkte hela vägen hit för att fira mig några timmar och åkte sen hem igen på natten. Underbara vänner!🥰❤️❤️❤️ 
Vi hade lite fest fram på natten, och jag är så tacksam och glad över detta jag fått. Syster yster å lillebror har fixat så bra sånt som jag gillar och detta lever jag på länge!🥰🥰
Fick pengar och presentkort, blommor, Gynning tekoppar , salladsbestick mm så jag ör nöjd. Umgås med familj och vänner och god mat! Kärlek till alla som gjorde min dag igår!

Imån ska Mange köra upp för be, tror det kommer gå fint. Jag ska köra på torsdag, undrar hur det ska gå jag...🥴 Övat lite med Roger, hoppas vi får till en dag till innan nu!

Imån börjar jag jobba ständig fm!! Så jäkla gött! 😃👏👏 Mer tid till mina tjejer, mer tid med min man, mer tid att träffa fam och vänner! Mer social tid helt enkelt! 

På fredag är jag ledig, skolavslutning och på kvällen student för Elias så då åker vi till Skåne. På lördagen åker vi till Sturkö å klipper av gräset och lägger i båten. Stannar till söndagen och sen åker vi ner på onsdagen igen innan midsommar. Hoppas på fint väder så vi kan fira på en ö med god mat och mys! Campingen vill vi inte fira på och inte vara heller mer än nödvändigt tyvärr. 😕 Tur vi har båtarna!😊

Nu ska jag krypa ner och sluta mina blå, lite lagom trötter😉😴🥰

Plättan (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0