Torsdag!

Igår plocka jag ris efter jobbet och åkte hem med det. Fick samtal av Hanna grannen, det stod en bil på gatan utanför grannen Mia, den hade stått där hela dan och det satt nån i. Skumt såklart... Efter en stund såg jag 2 gå från "räksallads" hus till bilen och en stund efter det kom en polisbil. Då gick luren varm en stund haha!! Anna kom med sina grabbar och sen kom Jennie med sitt bockskelett och hi hängde i fönstret som ugglor!!;) en polisman hade hämtat en kofot och gick upp till räkis hus. Efter ytterligare en stund kom polisen och de 2 andra från bilen ut till gatan och med sig hade de 2 hundar. Hanna hade kollat regnr på bilen och den tillhörde länsstyrelsen, så nu hade de haft span på räkis hus under dagen och sett att han hade hundar där inne som ingen kolla till så nu beslagtog de dem. Bra tycker jag!! De kunde tagit med sig han med tycker jag.....

Vi fikade lite sen åkte Jennie hem och jag och Anna gjorde några tomtar. Anna å grabbsen åt mat här innan de åkte hem, kyckling i ugnen med en ihopkoksås som blev helt ok!!

Idag när jag kom till jobbet hade en kviga kalvat och under tiden vi mjölka kalvade hennes granne, oxå hon en kviga!!;) Kul när det rör på sig! Fram över i dec runt jul och in i januari kommer det vara ca 18 st som kalvar och i mars kommer ett gäng till! Spännande!!=)

Varit på arbetsförmedlingen en sväng idag, träffade en vettig handläggare och fick en ny handlingsplan. Bra när det ät åt det hållet!!=)

Nu ska vi fixa mat och pepparkaksdeg, blir bak på lördag och lite pysslande, imån åker jag å Mange till Ullared och på söndag är det gudstjänst framme, Elona ska vara med och sjunga, och sen julskyltning och efter det ska jag mjölka kväll. Full fart hela tiden!!=D

Bakdag!

Jobbade en sväng och under tiden vi mjölka så föddes en kalv, en stor tjur! Lite kul för det var längesen jag var med om en kalvning nu.

När jag hämtat tjejerna åkte vi hem och drog igång lussekattsbak! Husses vad goda de blev!!:)
Gjorde även ett gäng negerbollar! Ska göra pepparkaksdeg en dag med, tror vi får baka lite på lördag.

HV spelar mot Luleå ikväll, går inget vidare, låg under med 0 mot 4 när jag la mig... Men man kan inte vinna jämt...

Blev ett par tomtar gjorda ikväll oxå, ska hämta mer ris imån, ska ju bli snö och kallt så får passa på innan!!

Hockeysöndag!

Jag och Elona var på hockey i söndags ju, HV mötte Skellefteå och vann med 2-1!! Vi hade en mysstund, lite mamma dotter tid!!😊 Åt popcorn och drack cola! Lyckan var total när vi åkte hem och det började snöa!!

Tidigare på fm var vi på funky kidz show, Elona dansade och visa upp vad de gjort i höst med sina danskamrater. Fart och fläkt som det brukar, de är duktiga alla dansarna!!

Färgglad...

Men inte helt smärtfritt!!=(

Jaha!

Som vanligt krånglar det när man ska lägga upp fler än en bild via appen... Så nu blev det ett par av samma 2 gånger! Får bjuda på det!;)

Två bilder är på mormor och morfar, ena pussas de på!;)
En är på mormor och min mamma och hennes systrar.
En är på morfar och hans minsta barnbarnsbarn Mio, äldst och yngst!=)
En är på presenten han fick från oss barnbarn.

Idag har jag jobbat en sväng och de nya kossorna kom. Innan dess flyttade vi om bland kossorna och kvigorna. En av dem var extra besvärlig, måste ju alltid vara nån som ska jävlas... Och den apan klev på min fot och mosade lilltån trots stålhätta...:( Just nu är den svullen och i en blålilasvart färgton och värker en del...
Åkte sen till ryhov med mitt öga igen. Nu trodde hon inte på herpes längre utan nån annan virusinfektion så jag fick en ny salva och ögondroppar mot torra ögon, notan landade på 600 med läkarbesöket och medikament... Jättekul...

Hämtade tjejerna och åkte hem. Har städat och bytt lakan med Manges hjälp. Nu ska jag häva mig i soffan och vänta på att få krypa i bingen. Hoppas tån är bättre imån och att jag slipper besöka doktorn....

Ont!:/

85 bast!!:)

Åkte till morfar och mormor på kalas, han visste inte att vi skulle komma så det var en kul överraskning för honom!!=)

De flesta av oss kusiner hade skrapat ihop till en present, en korg med blandade grejer i, bl.a vin, pringleschips, en plunta, jägermeister i småflaskor mm mm!
Av mamma och dom fick han en resa till Stockholm och hälsa på sin bror.
Vi åt smörgåstårta och vanlig tårta och hade en jättetrevlig kväll! Har alltid roligt när vi samlar ihop släkten för kalas, vi blir ganska många!!;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50b3a183e087c32ea6be714c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50b3a183e087c32ea6be714c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50b3a183e087c32ea6be714c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50b3a183e087c32ea6be714c.jpg" class="image">

Spa!!

Igår åkte jag och mannen på spahelg, bröllopspresent från sandellajobbet. Checka in vid 14 på Lundsbrunns spa och kurhotell och Mange hade behandling vid 15, örtbad. Har luktade friskt av eukalyptus sen! Jag hade tid vid15.30, en ansiktsmassage med lermask och oljor mm, asskönt och jag slumrade till en stund på britsen!;) Sen var vi och bubblade bubbelpool, ångbasta och poolade vanlig pool till kl va ca 18,30 då vi gick upp. Var på rummet och fixa till sig lite för efter 19 var det middag, julbord! Och vilket julbord sen... Massor med mat och mkt olika viltkött bl.a. Var jättegott och en hel del efterrätter att välja på och godis såklart!;)
I foajén hade de sen en norsk trubadur som spela gitarr och sjöng och vilken röst killen hade, jättebra var han!
Vid 23 var jag trött som attan så det fick bli bädden, och den var riktigt skön att sova i, sov som en sten och vaknade utvilad!! Gött! Gick upp till en frukostbuffe av hotellart såklart, supersmarrigt! Checkade ut vid 11 och gick ner till spat och bubblade ytterligare några timmar innan det var dags för lunch. Möe mat har det varit...;) Buffé här med och de hade en kycklinggryta som var riktigt smarrig bl.a.
Lite kaffe och te på maten sen satte vi oss i bilen och nu är vi på väg hemåt. En väldigt lyckad spahelg med mycket god mat! Precis vad vi behövde!!❤

Nu ska vi till min morfar och fira att han blitt 85 hela pigga år! Kommer bli kul!

Klantröv....

Har bara mig själv att skylla, kunde öppnat käften men nä det gjorde jag inte. Varför?? Ja säg det... Tänkte att idag blir det ju ingen tid men så skulle jag inte tänkt för det fick jag. 20 över 2 på ryhov ögonmottagning idag. Ja ögat är ganska akut... Men vid halv 2 är vi i Eksjö hos kuratorn och kl 2 ska vi träffa läkare angående obduktion av liten. Så ja jag är klantigare än klantigast!! Varför tänker jag inte!! Och varför säger jag inget!! Försöker ringa ögon i jkpg, lätt... Trycker akut i deras j***a datalur och får att de ringer upp mig 5 över halv 2!!! Ska det vara akut?!? Vill inte ändra tiden om liten, vill veta nu. Ja kanske skulle tänkt längre när läkarn först fråga om när som gick bra.... Skit....

Kanske skulle börja använda det som finns ovan axlarna?? Men hittills har jag inte lyckats så bra med det som kanske märks så varför skulle det börja funka nu??

Produktiv dag!

Klippte klart de 2 sista kvigorna på jobbet idag, jiisses vad fina de blev!!=) Skuttade lite först sen stod de stilla som statyer och bara njöt, skönt när det går bra! Fick en välplacerad klöv på båda låren igår, träffade på båda och det var inge skönt... Fixade med lite annat småpill innan jag åkte hem och åt lunch och hämta tjejerna.
Anna och killarna kom sen, vi skulle göra bockar. Hann med 2 innan det var dags att fixa middag, stekt spättafileer med potatismos och sallad! Blev asagott och alla åt bra! 😊
Fika kladdkaka efter och sen var det dags att natta barn, Mange tog våra och Roger åkte hem med deras och Anna å jag gjorde klart de 3 "skeletten" vi hade kvar så nu står 5 bockar klara att flytta hem till sina ägare!!😉
Kommer fler så vi har några till att göra innan julen kommer!! Har lite tomtar att göra med och en och annan krans och hjärta med får det bli!!😊

Nu ska jag sova, vc imån fm och träffa kuratorn och läkaren på em, får se vad de har att säga...

Natti!

Helgen!

I fredags var jag hos kossorna en snabbis på morgonen. Åkte sen hem och hade besök av Britta och Carolina, jättekul!! Vi nöter inte på varann så det stör precis så de gånger man ses är det roligt som attan!!

Efter det ringde jag vc, röd i v öga och det hade börjar typ svida lite.
Hade/har ögoninflammation så fick börja ge droppar i ögat.

Innan vi åkte till vc packade jag inför helgens utflykt till Anette i Linköping och date med de andra brudarna från färmanskursen. Och innan familjen körde mig till jkpg var vi på utvecklingssamtal med Elonas fröken. Allt var jättebra där, hon är en omtänksam liten tjej och är noga med att alla ska vara med osv och även noga i allt hon gör och lugn och glad. Skönt nu, undrar hur det blir i tonåren sen...!!;D

Blev upphämtad i jkpg av Erika och åkte med henne vidare till Anette. Jenny och Emma kom med tåg.
Vart en trevlig kväll sen med prat och skratt och rester från Anettes jobb, hon serverar mat och hade hem räkmacka, smörgåstårta och vanlig tårta. Inte dumt det!!;)
Jag dov sen i hennes dotters säng, en såndäringa juniorsäng med ribbotten, lite för hårt för min tyngd men det gick det med!
Frukost dan efter, mer prat och skratt och sen boka vi bowling till kvällen. Förberedde kött till grillning på kvällen och åkte in en sväng till Linköping för att fika. Hamnade på världens minsta kafé, jättemysigt! Åt en macka, morotskaka och en blåbärssyltgrotta modell jätteliten, låg i en knäckform!!;)
Vi blev sittande där jättelänge och pratade om allt möjligt. Vi är duktiga på att prata och ventilera och diskutera när vi träffas!;)
Åkte hem och fixa med maten, och när den var uppäten bokade vi av bowlingen, vi var klara tidigare än vi trodde... Så vi hamna i soffan för ännu mera prat och Jenny som var tröttare än tröttast som adr gott i soffan...!;)
Vi la oss runt halv1-1 och dagen efter åt vi frukost och Jenny var som en ny människa!!;P
Innan vi åkte hjälptes vi alla åt att röja av hos Anette, hon lever ett väldigt hektiskt kringflackande liv och prio 1 är inte städning.. Så vi fixa rejält och det blev skillnad och hon var tacksam för hjälpen. Är ju mkt roligare att städa hos andra så det gjorde mig inget alls, kul att kunna och få hjälpa till!!=)
Vi åkte hem strax efter 1 och jag var hemma runt 3, skönt att varva ner och vara hemma skapligt!
Nästa gång vi ses är i februari hos Erika bestämde vi, är inte så länge dit så det ser jag fram emot!!

Idag ska jag klippa lite kvigor som ska gå på spalten sen, kommer nya kossor nu i veckan K har köpt, spännande!
Ska plocka granris idag med, blir att göra fler bockar! Gjorde en stor och en liten förra veckan och det gick fort och de blev fina så nu är det bara att klä på!!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f21d9606ee20bc4a3552.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9f2309606ee20d436fcbe.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9fd939606ee31278258cb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9fd939606ee31278258cb.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9fd939606ee31278258cb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50a9fd939606ee31278258cb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50aa86229606ee3a474715b5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1449437/images/2012/pic_50aa862a9606ee3a2a9fdbe1.jpg" class="image">

Nyvaken

Lite stel i kroppen, sovit ok men ändå lite trött.
Snart frukost, gött.
Dansavslutning för Thilia idag, missar den men Mange är med det blir bra det med!😊

Uppstigning mja... Gött att bara dra sig lite...😉

Är hos Anette i Linköping, så kul att träffa tjejerna igen! Hinner hända lite mellan gångerna vi ses så det blir mkt att ventilera!😄

Nähopp, toa nästa å sen drar vi igång dagen, får se vad den bjuder på! Kul kommer det bli iaf!!😃

Bilden kom inte med...😏

Men här är den, svullna och ömma fingrar...

Aj aj!!:/

En bra dag, typ. Har fått mkt gjort, bytt klart alla slangar och gummiattiraljer på mjölkmaskinerna på jobbet, fixade middag kyckling med ädelostsås, och sen kom Snna och vi gjorde 2 bockar på typ rekordtid! Plocka hem mer granris imån!!
Blir mjölka imån bitti sen hem och hämta Thilia och så får vi fikagäst, Britta kommer på besök!!!😃❤

Nu ska jag ta mina svullna och ömma fingrar och sova lite...

Kanske...

...är det så att livet ordnar upp sig till slut?? Jo det är klart det gör, men man undrar ju ibland... Just nu känns det bra, en trilskande höft men så är det ju nästan alltid denna tiden på året.

Har inte skenat på jobbet idag, pysslat om luffe tjur som har ont i ett ben efter att ha hängt över inredningen vad han nu skulle klänga där om...:/ Hoppas han kryar på sig.
Har fixat med lite småpill, såntdär som inte syns men ändå märks typ!;)
Mys att gå och pussla med djuren, inser att jag saknat det lite!

Nu ska jag plocka fram lite mellis och sen blir det funky och sen klippning ikväll! En bra onsdag!!😃

Känns bra!

Det är kul att åka till kossorna igen, särskillt när man lär känna dem och får ett hum om vilka de är osv. Har hunnit klippa några idag, det har gått bra. Den jag trodde skulle gå i taket stod still som förstenad och bara njöt, då är det roligt att klippa, de blir ju fina oxå! Har några rediga skitgrisar oxå, inte lätt att klippa dem precis... Men jag får ta och tvätta dem lite så kommer de med bli fina! =)

Har hämtat hem granris idag, snart dags att klä bockarna, är det nån som är intresserad så finns det bockar och tomtar till försäljning!! 2 storlekar på både tomte och bock!

Har varit och tränat ikväll, tjejerna var med, numera har de barnpassning på Berga, jättebra!
Cxn var asjobbig, och jag känner av höften vilket är skitsurt...:( Men spinningen är jättekul och där känner jag inget i höften! Asabra!!;) Mörker oxå i cx hur dåliga magmusklerna hunnit bli... Skulle behöva göra plankor både morgon, middag och kväll!!;)

Nu ska jag kila in i duschen sen blir det lite soffhäng innan nanedags!

Städdag

Har röjt både här och där idag. Alla lakan bytta så nu blir det en snabbdusch och sen nanedags, så gött att krypa ner i nybäddade lakan!!
Garderoben är utröjd, går att gå in där nu utan att kliva över och på en massa bråte, och man hittar bra möe bättre nu.

Imån är det kossedags igen och tjejerna ska till dagis å skolan. Får bli en visit på bibblan oxå och låna lite nya böcker.

Träning imån oxå och Mange ska på hockey.

Tända en brasa och sen krypa i bingen, natti!

Trött...

Har kramats med Elona sent igårkväll då hon var ledsen och nu tidigt tidigt på morgonen...:/ Nu sover hon och jag å Thilia myser istället, blir en hemmadag idag.

Igår var det farsdag och vi fick middag hos Manges föräldrar, köttfärslimpa med tillbehör, smaskigt det!!=)

Var och handlade en sväng innan det, Mange skulle slipa sina skridskor oxå. Inne på team sportia träffa vi Björn som skulle slipa sina med och J Hansson som skulle hämta sina. Jannike var med Johan och vi prata lite, hon kommer hem hit och klipper oss på onsdag, välbehövligt!! =)
Mange kolla in sina skridskor lite närmare, de var ganska slitna så han slog till på stort och köpte ett par nya... De var inte överdrivet dyra, 600 pix så det får vi väl leva med;). Han fick ett par kallingar med HV71 på i farsdagpresent med=)!
Gick en sväng till Ikea oxå, alltid hittar man nåt!;)

Hälsa på pappa en stund oxå, Paula var hemma, hon jobbar oftast annars när vi kikar förbi så det var kul.

Mange åkte sen till N-ö och spela hockey och vi andra åkte till mamma och spana in deras nya soffa och bord. Blev bra, vill med ha ny soffa!!;)

Nu ska jag hämta tidningen och äta frukost, sen blir det röj här hemma, kan ju inte bara sitta och glo när man fick massa tid "över"!! Har en byrå att måla oxå så bäst att sätta fart!!

Träningslördag!

Började dagen med Manges scones!
Åkte sen och dansade med Thilia, hon var på bra humör och hade mkt spring i benen, for fram och tillbaka över golvet hela tiden! 😉 Kul var det iaf, tror det var sista dansen, nästa helg är inte jag hemma, Thilias avslutning så då får pappa dansa. Nästa termin ska vi testa 4-5 års gruppen, hon fyller ju 4 i mars. Går det så går det, annars får vi dansa ihop en termin till!😊

Efter vi dansat skulle jag köra ett spinningpass, träningsdag på Berga med lite olika pass och på spinningen var det en gästinstruktör som körde och det var ett bra pass och han var bra, jag svettades som f**n!!😉
Efter det var det ett funktionellt pass, en massa övningar och kondition, lite såna muskelgrupper man använder dagligen mm, jättekul! Finns såna pass så det tänker jag testa nu!!
Var riktigt kul att träna idag, trött blev jag och halvdöd, men blev riktigt taggad!

Efter träningen åkte jag hem och duschade och fixade mat sen åkte vi hem till Anna å Roger och hjälpte dem med listerna i deras sovrum så nu är det klart helt! Blev jättebra!!

Igår åkte vi ju till tippen jag å Anna, Thilia å Max var med oxå. Slängde bröten å åt sen på Max. Åkte till byggmax och fixade listerna. Bar in dem hemma och skulle börjat sätta upp dem men kl drog iväg så vi åkte å hämta mat i jkpg på pallas attena och hade en trevlig kväll ihop istället! 😊

Nu ska jag krypa i bingen, trött och det kryper i benen så det är dags att nana... Natti

Går omkring...

Med en konstig känsla i magen.... Olustigt och otrevligt och oroligt....:/

Igår fick vi hem ved, ca 8 kubik!... En hel del alltså och vi fick in alltihop i boa men det blev fullt vill jag lova!;)

Idag är det tippendags, Anna är i stallet så Max är här nu, snart ska vi hämta släpkärran. Och när Anna är hemma tar hon busfröna så jag kan åka till den roliga arbetsförmedlingen... Se vad de har för spännande att säga...

Livet rullar på, jag hittar nog mig själv snart igen, lite depp ibland har väl alla fast det känns som världen går under när jag faller... Jag känner inte igen mig själv och det skrämmer mig lite. Jag har svårt att hitta det positiva i allt i detta läget, det är jag inte van vid....

Bytte spengummi på mjölkmaskinerna igår, det känns i tummarna idag!;) Och lite i armarna efter vedbärandet. Gött iaf att ha ved så vi klarar oss länge!!

Nu blir det till att sätta fart!

Skitår!!!

Inte bara denna dagen som är crap, hela året känns skit....

Började bra, resan till Thailand var underbar!
Väl hemma får man ett trist besked, arbetslös fr.o.m. april... Men det blev förlängt så min sista Sandelladag var 6 juli.
Då hade vi firat en härlig midsommar på Sturkö och när vi kom hem därifrån var livet på topp, hade ju testat och fått ett + på stickan och i min mage växte en liten bebis! Jag var såå glad!
Sommaren tillbringade vi med goda härliga vänner, förstående sådana!;) Jag var trött och mådde skit mest hela tiden. Humöret var kasst och tålamodet obefintligt... Men det överlever man ju såklart, hormoner är kända att spöka i kroppen när man är gravid och gjorde så med Thilia och Elona i magen oxå. Men denna gång var det inte likadant, illamåendet och tröttheten hängde i och jag som annars har världens tålamod var kort och vresig ofta...
Elona börja skolan och Thilia dagis. Dagarna gick. Hände lite smågrejer både positiva och negativa, mest vardagliga ting. Sen åkte vi till Öland på skördefest och hade en mysig helg och på måndagen efter skulle jag börja jobba, mjölka kossor igen. Det var oxå dagen vi skulle på ultraljud för att se vår bebis.
Och det gick ju inte så bra... Tiden därefter har varit knas, mycket tårar, många frågor, smärta och sorg...

Resten av året hoppas jag blir bättre. Jag har dåliga dagar, som idag, riktigt skit. Mycket tankar. Men de flesta är nog bra iaf. Men 2 stora händelser som jag/vi råkat ut för känns som 2 för mycket...
Vi tar oss igenom det och vi har varandra. Men ibland är det bara nattsvart...

Jag är den som sällan ser det omöjliga utan bara möjligheter. Jag är positiv och glad. Men jag tycks ha tappat mig själv nånstans på vägen till idag... Hoppas det inte dröjer alltför länge innan mitt gamla jag är tillbaka igen....

Crap dag...

Är så mkt pappersarbete att vara i min sits så jag kunde starta eget företag och jobba mindre! Känns så idag iaf...

Ska in på Dexter och ändra om hur min jobbsits ser ut, vet knappt själv...

Ska fylla i papper från arbetsförmedlingen om min deltidsanställning, måste även arbetsgivaren fylla i sen ska den lämnas in.

Alla a-kassa papper ska fyllas i, hur jag jobbat mmmm...

Fick brev från KK om att jag ska träffa läkare 21 november, antar att det är om Liten och nu började tankarna rusa och snurra...

Fick samtal från f-kassan om min sjukskrivning, hon handlägger mitt ärende nu och ska ringa arbetsgivaren mmmm... Ev hör hon av sig igen...

Lite summa summarium på detta;
Det bästa är att ha ett jobb på typ heltid, du slipper tänka på att anmäla dig när du blir sjuk själv, du har en fast inkomst med ett sgi som funkar bra, du slipper räkna och fixa med papper till a-kassan, du har det väldigt bra helt enkelt.

Tråkigt nog är livet inte enkelt. Det kommer perioder då man undrar vad man gjort för att förtjäna vissa händelser...

Hade det inte varit för att Liten inte kunde stanna hos oss skulle jag varit lyckligt växande och jobbat fram till jul sen bara varit hemma och njutit av livet.
Men nej, nu är mitt liv ett kaos och fullt av frågor och mycket tankar och uppå det är jag trött...

När blir livet bra igen lixom???

Trött...

Och träningsvärk... Ska lämna sängen men vill inte, tror inte min kropp är så samarbetsvillig idag...

Bäddtajm!

Dags att nana kudden! Imån blir det kossorna igen, mys faktiskt! Och imån em träning, hoppas höften är med mig...:/
På fredag blir det tippen en sväng med Anna panna och inhandling av lister till deras sovrum mm. Och träning på kvällen måste hinnas med, även lördag, träningsdag på Berga då!

Nähopp gott folk, natti!!

Vad f**n!!:/

Hade ju skrivit massor men bara bilderna kom med?!? Skit...

Försöker igen då och hoppas det kommer med nu!...

Börja dagen med sovmorgon, mannen gick upp och fixade frukost, scones såå gott!!:)

Han åkte på lördagsfikat hos Anders i Tenhult, och jag började plocka här hemma. När han kom hem tog han med tjejerna på rally, novemberskölden, och jag städade hela huset. Börjde även slipa chiffonjén som jag ska måla i veckan.

Var sugen på planka så vi bjöd hit svärisarna på middag, uppskattat och gott!!=) Ser resultatet i förra inlägget!;)
Innan de kom hit var vi framme och handlade lite och sen var vi en sväng på kyrkogården och tände ett ljus för Liten...❤

Mange körde Anna och Roger till Tenhult de skulle på halloweenfest hos Rogers syster. Fick en bild och de var redigt snögga hehe!!;P Se bild föregående inlägg!
Väntar nu på att de ska ringa så jag får hämta dem och lägga mig sen, ska åka till Astrid Lindgrens värld imån på höstmarknad, mycket uppskattat av tjejerna, Thilia ska krama Emil och alla i hans familj och Rasmus "upp i luften" ;) och Pippi!! Brukar ha kul när vi åker dit!!

Här kommer en bild från frukosten med!!

Städlördag!

Färdigtapetat för denna gång!!

Började dagen med gos av katt i sängen sen en lååång frukost. Mys sånt!❤

Skulle sen ringa ett par samtal. Det ena började illa, lång väntekö men det får man räkna med när man ringer f-kassan... När jag väl kom fram var det ungen handläggare där alldeles tyst...! Lite lagom ilsk ringer jag igen och kom fram nästan direkt inte illa! Prata med en tjej och fick ett positivt besked om min sgi, bra där och en glad Plätta!!

Efter det ringer jag a-kassan, gick inte lika bra där. Fick veta att jag hade plats 1 i kön. Och jag väntade typ 7-8 min innan en röst sa att det är många som ringer nu var god försök senare... Och det gjorde jag, kl hade hunnit bli 1 min över 12 och då är det en annan röst som säger att telefontiden är mån-tors 8-12, 13-16, fre 8-12. Jaha det var ju jävligt roligt, försök igen senare pyttsan!!! Puckomyndigheter!>[ Lite lagom arg där!

Åkte hem till Anna sen och tapetserade klart, det blev jättebra! Nästa projekt blir vardagsrummet hehe, fast typ på sportlovet! =D Nu ska det upp lite lister och rullgardin, nya gardiner ny säng å lite så där kommer vara rena drömmen att sova sen!!=)

Fick med Noa och Max hem ett par timmar, Roger jobba kväll å Anna skulle på ladies night (fuskis!!!;))
Vi åt tacos och de hade lite disco med hög smurfmusik!;)

Nu spanar jag på doobidoo med ett glas cider och funderar på att snart krypa i bingen, möe på agendan imån!

Trött!

Men fick det mesta färdig tapetserat igår, över och under fönstret kvar så det ska vi ta idag!:) Fint blir det!

Ska gå ur sängen nu, inge kul för har en gosig katt bredvid!;)

Ska ringa lite nu, alltid lika spännande...=/.... Men det måste göras så bara bita i det sura!

Kalasdagen för Anna vart uppskattad igår oxå hehe! Hade bakat cupcakes och satt i ljus och flaggor i en och så sjöng vi för henne!;) Hade bakat bullar oxå och gjort ett hjärta att ha på ytterdörren, blev halvbra då gröna tråden tog slut... Men går ju fixa efteråt om man vill! Hade lite typ virkat band jag knöt om, det hjälpte lite med....!(snodde lite tips av dig där Jennie Svahn!!!;))

Nähopp frukost nästa!!

Annas dag!!=)

Japp, idag fyller ho år, ska firas rejält! Bäst att inget skriva här för ho läser säkert!;)

Har jobbat mån-ons och ledig resten. Håller på och hjälper Anna tapetsera deras sovrum och det kommer bli jättefint! Fick upp några våder igår och idag har vi planer på att bli klara med tapeterna! Spännande och roligt!=)

Nähepp bäst att sätta fart!

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0