Så surt...:(

Jaha, när det äntligen händer nåt kul i byn och jag kan vara med så ska jag gå och bli sjuk.... Kände lite kli i halsen igår fm, blev värre under dagen och på jobbet var jag helt färdig sen. Vaknade idag och bad Mange hålla om mig lite för jag frös och han som alltid är varm var nu kall.. Han sa att jag var varm så jag hade/har nog feber... Ont i hela kroppen, ömmar att hålla telefonen tom!! Vill inte va sjuk!!!':(
Får åka fram med alla rulltårtorna och sen parkera mig i soffan istället då...

Jaaaaaaaa!!!=D

Loreen tog Sverige till vinst i Eurovision song contest!!!! Hon var sååå bäst, så värd denna seger!! Jag satt med gåshud under tiden hennes nr visades och ja jag älskar det!! Så äkta, så naket så vackert!! Underbart!! Skulle vars superhäftigt att vara på plats i finalen nästa år, så får väl se vad som krävs för det!!!;)
Nu är det bäddtajm!!

Elona på lilla motorcykeln!!!=D

Premiärtur!!=D

Är på väg till Falkenberg med husvagnen, mysigt med premiär i strålande sol!! Jag har ju huserat i denna vagnen förr, men för min lilla familj är det ju premiär!!=)

Vet inte vart denna veckan tagit vägen, tiden har rusat på som attan!!=S
Hämtade piller åt Mange i tisdags, tjejerna var hos Melker och Clara och lekte under tiden.
I onsdags var det fotbollsträning för Elona, kul att kika på dem! Thilia gungade typ hela tiden...;)
Igår sydde jag klart gardinen till husvagnen, packade lite och fixade.
Jobbade till kvart över 2 idag, hem och packa sista och sen åkte vi och nu är vi på g!! Var tvungna att ta vägen genom jkpg för ett par ärenden och det tog en liten stund pga alla köer hit och dit... Glad jag inte bor i stan!!:)

Vädret är med oss ännu, 25 grader ute visar bilen, Elona sover, Thilia tittar på Rasmus på luffen och jag ska vara social med min make!!=D

Sooool!:)

Lördagen var najsig, fixade lite hemma. Caroline och Josefine var med tjejerna i lekparken och vi gick en sväng till mams och åt rabarberpaj. Lämnade tjejerna hos mamma vid 6 och gick hem å fixa oss inför stundande holmen besök!!:)
Sara och Anna kom hem till mig på lite förfest, Mange blev chaffis åt oss, han hoppa över fest för han hade ont i nacken. Vi hade kul på holmen trots att Sara inte skulle med för hon bara haft tråkigt innan där, när vi åkte hem kunde hon tänka sig att åka tillbaka hehe!!;D

Vaknade pigg på söndagen, och åkte bort till mamma och tjejerna. Mange åkte och hämtade lille motorcykeln så Elona skulle få köra lite. Det gick bra tills hon ramlade... Men hon tyckte det killades i händerna innan dess och det lät högt, men roligt var det!!:)

Blev en sväng till Maxi och handla lite på em. Åkte och lämnade Saras cykel och tjötade lite. Hon berättade vad Melker gjort tidigare och jag skrattade gott haha!! Han hade varit borta en liten stund och när hon hittade honom hade han puttat med sig grannens självgående gräsklippare in på tomten!! Lite läskigt för knivarna är ganska vassa på en sån, men ändå kul!! Sara puttade tillbaka den och frågade Melker varför han gjort så och han svarar "jag vill ha en sån"!!! Underbara sötnöt!!=D

På måndagen var det dags för jobb igen, tjejerna lämnade vi hos farfar för det var planeringsdag på dagis så det var stängt. Efter jobbet fixa jag mat och Mange hämta girlsen, men fick bara med en hem, Thili var kvar, vi skulle till skolan och kika med Elona. Spännande tyckte hon såklart!! Hon fick träffa sina blivande fröknar och ev fritidsfröknar, beror ju på om jag har jobb då eller inte...
Sen hem och natta tjejerna och vi pyssla lite i husvagnen. När vi höll på att mixtra där så kom det en stor lastbil med släp utanför och stannade. Vi ut och kolla och det var Martin Jönsson som Mange lekte med som liten på Sturkö. Han hade lite tid över och stanna och tjöta lite, trevligt sånt!

Nu ska jag åka hem från jobbet och ta hand om min man, han har varit hemma idag för nackont, besökte vc och han har kraftig inflammation i nacke och axlar och vi ska åka hämta piller åt honom.

Kalas!

Började dagen med lång sovmorgon!!

Frukost sen åkte vi ner till jobbet och målade panelbrädor till altanen. Mange fixade även gräsklipparen. Åt middag på Florens, tjejerna åt jättebra. Fixa lite bensin och sen släppte jag av min familj på jobbet och åkte till A6 och inhandlade present till 20 åringens kalas idag, fast han fyller imån!!;)

Hem och duscha tjejerna och göra oss iordning för kalas. Och kalas blev det, fläskfilé i ugn med sås och svamp, potatisgratäng och sallad å bröd. Sen blev det rulltårtebakelse och negerboll. Valfri dricka till. Tjejerna åt bra nu med!!:)

Sen hem och natta girlsen och nu ska jag natta mig själv.

Älskar liberos nya reklam på tv, så söt!!:)

Födelsedagsbarnet John och ett med kusin Elona!!:)

Marknad

Åkte med sis Jennie och hennes Jovan till Hjo marknad idag. Kallt som fan tråkigt nog, men hade en trevlig stund ändå. Köpte ballonger till tjejerna, såklart, standard... Älskar dem....;) Lämnade hund och ballonger i bilen och åt middag från kiosken, hamburgare med pommes och mos, tjejerna åt köttbullar och mos.Hungriga car vi för nästan allt gick pt!!:) Köpte lite nötter med sen och tjejerna fick åka karusell och hoppa hopptorn, det var poppis! Regnet kom när vi var inne i hem och hobby butiken vid hamnen. Gick tillbaka till bilarna och åkte till stora hem och hobby butiken, roligt att gå där hittar alltid massor!! Idag gick lite dukar och ljus, muffinsformar och tyg följa med hem bl.a!:)

När vi kom hem var vi lite fikasugna och hamnade hos mormor och morfar, mamma var där redan.
Åkte förbi Emil på väg hem och kolla in hans lya, kommer bli jättebra när det är klart!!:)

Åt lite kvällsmat hemma, stoppa tjejerna i säng och hamnade i soffan och kolla hockeyn som inte gick så bra tyvärr..:(

Nu ska jag krypa i säng, är en dag imån med!!

Rotfyllning...

från helvetet som aldrig tag slut...=/ Förmodligen kommer jag väl ändå få dra ut skiten med min vanliga tur... Hatar tandläkaren!!!! Önskar jag aldrig mer behövde gå dit!!=(

Föräldrarmöte

Har ikväll varit på föräldrarmöte för Elonas blivande förskoleklass. Hon kommer gå med Clara, och de är 6 tjejer och totalt 17 st i klassen. Blev 2 klasser i år och den andra är de 18 st i varav 5 tjejer. Inte många tjejer födda
-06... Lite trist att Irma hamnade i andra klassen, men de kommer ju träffas ändå.

Skulle ju jobbat ikväll, stämpla in halv 3 och ut halv 5, linen hade gått sönder igen... Mange var kvar å jag hämta tjejerna. Vi åkte hem och gjorde pannkaker. Mange kom hem och åt lite, vi duscha tjejerna och sen dök barnvakterna mormor och moster Jennie upp och vi åkte. Kom hem nyss och fick tjejerna i säng och slappar just nu i soffan. Mange väntar på samtal från en snubbe från Danmark som ska komma och fixa linen ihop med honom så han får nattarbete stackarn..;)
Själv ska jag lägga mig tidigt nu när jag har chansen!!
Imån är det tandläkaren som gäller igen, ser inte direkt fram emot det....

Jag överlevde!!;)

Vårruset avklarat och jag sprang runt hela på supertiden 36.30-40 nånting!! Stod nästan längst bak i första startrundan så nån minut hann ju gå innan jag passerade start och sen stod jag still länge vid bron för där e ju alltid stopp så jag får ju vara nöjd iaf!!;) Kul var det iaf!!:)

Har lämnat på dagis, ska inte göra mkt idag, har ingen lust med nåt... Kommer känna mig dummare än tåget till Gränna om en stund och önska mig till världens ände och hoppas få bli nergrävd där, att jag ska lyckas jämt... Och egentligen är det inte så illa, bara det att jag tar åt mig allt och önskar jag kunde göra alla glada så det var frid och fröjd, men livet fungerar inte så eller hur?? Önskar jag kunde vara lite mera "ego" och tänka lite mer på vad som är bra för mig istället för att grubbla på vad som händer om jag gör si eller så och inte ditt och datt.........

suck

Nähe, pepp pepp Annica....:{

Vårruset!

Helgen som var var superkul!! Stort tack till festarrangörerna, jättebra gjort!!!
Jag och Mange fick Norrgatan 11 som första adress. Där ihop med ett annat par fick vi nåt italienskt, parmaskinka, mozzarella sallad bl.a. och det var gott. En fördrink och rödvin till maten. Sen trampade vi vidare till Kyrkogatan 38 d för huvudrätt. Hamnade hos systers granne!!;) Iaf, fick en piggelinfördrink, sen middag med nudlar och köttgryta, jättegott! Åsså var det vin och öl/cider till maten, ett par shottar och sen dags att trampa hem till oss och äta efterrätt. Fördrink hos oss var ärtsoppa, supergod!!;) Sen var det vitchokladmousse med jordgubbskräm, så j****a gott!!;D Lite dessertvin till det, en och annan öl och cider och lite bailys. Vi hade lite färddricka mellan ställena med så ja, förfriskad när vi kom till festplatsen var man ju hehe!!;) Men shit vad kul vi hade, folk som man inte umgås med vanligtvis satt man och åt middag med nu!! Längtar redan till nästa år igen haha!!:)

Tur kl hann bli 2 innan tjejerna kom hem, inte jättedålig, men trött som attan. Låg som en sleta i soffan mest hela dan...;)

Idag är det dags för vårruset, springa hela kommer jag nog inte fixa, ska göra ett allvarligt försök iaf. Jag jobbar kväll så jag smiter några timmar för det. Hoppas jag överlever....;)

Nu frukostdags sen dagis med tjejerna!!

Barnfri helg!!

Igår följde tjejerna med mormor och Bengt till boanäs hela helgen, så jag å Mange e själva!!:)
Åkte till stan och fixade med lite inköp se var det biotajm, american pie- reunion, jag gillade den haha!! Sen gick vi till soja och blev mer än mätta, supergott!!!
Fixade fördrinken till idag, och la oss. Sen vaknade jag såklart 20 i 7... Gick på toa och la mig igen sen, men kan inte påstå att jag sovit så värst bra, hade hoppats på att vakna utvilad...
Nu är det städ som gäller, sen fix med allt inför kvällens roligheter, kul det ska bli!!!=D

Trött

Som fan.... Var är min energi??? Bortblåst, ingen lust med nåt längre... Träningen ligger efter som attan, har ingen lust... :(... Vill så jättemycket med känner inte för nåt... Suck....

Elona har börjat spela fotboll, hon tycker det är kul så det får bli att köpa ett par fotbollsskor till henne.=)

Ska ta en dusch nu se krypa i sängen och hoppas jag vaknar på bättre humör imån...:/

Lite energi hade jag en timme när Elona och Mange var iväg på fotbollen, röjde av i köket, behövligt. Imån blir det mera röj, ska få ut resten som ska va i husvagnen så det blir mer plats här..;)
Är så tråkigt när detta humöret visar sig, ingen lust eller ork med vare sig städ eller mat och det är surt, maten lagar ju inte sig själv precis...
På fredag blir det bio och mat med maken och på lördag är det cykelfest i byn, ser fram mot detta iaf, alltid nåt..:)

Nähopp, natti

Tiden går...

Tisdag kväll, känns inte som det var en vecka sen det var valborg...

Iaf, har jobbat 2 dar till nu och det har varit en ganska lugn start, i går gick linen sönder och stod stilla till vårt skift gick hem å ca 1 timme in på andra. Idag körde vi nästan hela passet till Mange skulle byta delen som gick sönder och det krångla lite så vi körde inte mer sen, han fick ihop det lagom till andra skiftet.

Har i 2 dar testat desserter till på lördag och idag hittade jag ett supergottigt recept som jag ska fila till lite så det kommer bli kalas!! Imån el senast fredag får vi veta vart vi ska!! Kul kul!!;)

I lördags fick jag lite gjort här hemma. Åt spaghetti å köttfärssås och fick hit hela byggarklanen från gottebo!!:)
Åkte sen ner med fika och blev kvar till taket var färdigtgipsat. Kommer bli bra, konstigt bara att det ska kräva försäljning för att ett hus ska bli färdigt....;)

Nu ska jag krypa i bingen, lite nanig nu. På fredag blir det bio och middag med min älskade make, tjejerna följer med mormor å Bej till Boanäs så det gäller att passa på när tillfälle ges!!:)

Hmmm...

Lätt att lägga sig och sova...;)

Bebismys!!:)

Åhhh idag har jag snuffsat bebis!!!:D Inte bra för nu vill jag ännu mera ha...;)
Har varit hos Anna och Björn och gosat med lilla söta Alva!! Smälter lätt med en sån liten i famnen och att jag blev sugen är bara förnamnet....!!!
Tack för gottigt fika med, precis vad jag behövde efter denna veckan av alldeles för mkt såna varor... Imån börjar mitt nya liv!!;)

Mange hade me husvagnen till jobbet och kolla över bromsarna, de var som nya bra det! Under tiden var jag hemma med tjejerna. Jag lärde mig såga med kapsågen och fixade upp panel på väggen på altanen, bra kvinna reder sig själv!!! Gick som på räls!! Synd att panelen tog slut, blir att måla mer sån så vi kan göra klart där, blir mys att sitta där sen!!:)
Fixade köttbullar till middag, tom kräsna Elona som inte är nån större fan av kött åt ett par.

Gick sen till Björn å Anna å nu ska jag ha tjejerna i säng, upp tidigt till dagis imån!

Längtar efter helgen som kommer, ska bli så kul!!:)

Lördag

Vilken dag idag, massor att göra...
Städar, har satt upp stickers på Ts rum, spikat dit en list bara resten kvar!;) Tvättar, ska sy klart gardinerna till vardagsrummet, fixa klart husvagnen, röja på altanen mm mm... Får se vad jag hinner med, Mange ska hjälpa Emil med hans tak inne och sätta gips och panel, sen hjälpa Johan med 740n så vi blir av med den allihop!!;)
Ja, hinna med lite mat emellan oxå måste man ju så bäst att sätta fart!!:)

Funderar...

Alltså, jobb är ju en viktig bit i livet eller hur?!? Och tack vare daman i morse går min hjärna på högvarv...
Vad vill jag göra då?? Jaa, finns massor jag kan tänka mig, konditor, barnmorska, brandman, mjölka kor, industri mm... En gång i tiden ville jag bli hovslagare...;) Möjligheterna är ju oändliga egentligen... Men... Vad ska man gå efter?? Lön? Jobbarkompisar?? Pendelavstånd? Arbetstider?? Eller helt enkelt vad man trivs med resten kan lixom kvitta?? Jobbcoatchen tycker jag lever upp när jag pratar om djur. Ja jag skulle ju ljuga om jag säger att de inte tar stor plats i mitt liv, men allt ska ju lixom passa där med...
Fördelar och nackdelar har ju alla jobb.
Kosseriet har mkt emot sig, men även många fördelar. Industri som jag har det nu har många fördelar. Alltså jag kan hålla på i evigheter ju!! Jobbet jag har nu inkluderar nära hem, bra tider som passar mig ok, bra lön, får ju tom lön på helgdagar när man är ledig, allt inom lönebiten slipper jag tänka på, företaget sköter det, fasta tider, inget helgjobb, jobbarkompisar. Och kosseri jobbar man oftast nån helg, överlever man ju, men helst slipper jag delade turer. Jobbarkompisar har man massor men de säger inte så mkt tillbaka!;) Lönen är ju sämre, men kör man enligt alla avtal så är det ju klart skapligt. Bara den biten sköts korrekt så är det kalas.
Konditor blir jag nog inte, knas tider för oftast ska man väl upp å baka vid typ 3 på natten...;) Och barnmorska... Plugg är ju inte min starka sida...;) Brandman skulle vara coolt, deltid kunde man ju bli, men då krävs ju jobb helst på hemmaplan... Sen är du ju låst innanför 50 skyltarna sådär var 3e vecka när du hat jour... Men det skulle vara nåt det!!:)
Hovslagare blir jag heller inte, är nog för klen för det!!;) Och kontakt med hästar nuförtiden är ganska obefintlig, ser dem i hagen när jag åker förbi typ....:(

Summan av detta?? Ja inte är jag precis klokare, snarare tvärtom...

Nu ska jag sova, är trots allt en dag i morgon oxå!!

Jobberi jobbera!!;)

Då har en del av jobbet klarats av, bara resten av kvällen kvar!!

Träffade jobbcoatchen på morgonen, trevlig dam och lite idéer sår hon i skallen...
Åkte sen till jkpg en sväng, inhandlade ett par nya jeans och ett par skor till mig själv som litet grattis till jobbetpresent!!;) Och gick en runda på Ikea och hittade lite till vagnen, hittade även skåp på fyndavdelningen som jag vill ha till Elonas säng, då blev jag "snål" för jag kommer inte få nån vidare lön nästa gång... Men ev åker jag in med tjejerna imån å e de kvar då får de följa med hem!!;)
Nu har jag rast och om ca 10 min e det dags att sätta igång maskineriet igen, bara 5 timmar kvar, lätt som en plätt!!

En bra dag!!=D

Skrivet nästan klart då dog luren och allt försvann....:/

Drog upp tjejerna, trötta idag. Utvecklingssamtal för Thilia halv 9, stolt mamma att ha en go och glad tjej som pratar väl och duktig på det mesta och visst kan hon bli arg men ingen är väl helt felfri eller??;)
Åkte hem å rev ut allt i husvagnen och städade den. Glömde laga mat mitt i allt så det blev Florens.
Hämtade tjejerna, hämtade mamma och åkte till n-ö, fick tid hos tandis 10 i 4 för att kolla Thilias bissingar efter att hon dök i asfalten häromdagen. Redan när sköterskan hämtade oss så sa T att hon ramlat och slagit tänderna och gapade stort!!;) hon kröp upp i stolen och satte sig, svara när de fråga nåt och gapade duktigt. De röntgade och hon satt där stilla och det gick jättebra!! Stolt mamma!!=D Det var ingen fara vad de kunde se nu iaf, skönt det!!
Handlade lite på jysk, rusta och ÖB innan hemfärd. Jag åkte och tränade med sis och moster, jobbigt som attan för nu är det nästan 2 v sen sist så träningsvärk kommer jag ha imån... Mange tog med Elona på fotbollsträning, får väl se om det blir nåt hon vill fortsätta med.
Vi pyssla lite i husvagnen sen tjejerna lagt sig och nu ska jag med sova.
Glömde ju det bästa med dagen, jag har fått jobb igen!! Till semestern ska jag va på Sandella, det är mkt där så till sem ska jag va där så får vi se sen!!:)

1 maj

Skulle på koutsläpp i Tenhjlt idag var tanken, men när vi åkte dit var där så mkt folk så vi åkte förbi och fortsatte till maxi istället!! Tar utsläppet i Rickelstorp på söndag. Handlade och sen åkte vi hem och jag slog in presenterna Elona hade med sig på kalaset hos Irma och Signe. Gjorde kort och Elona fick skriva på, sånt gillar hon!!:)

Har rivit ut allt i gammalt i vagnen nu och slängt det vi inte ska ha. Imån ska jag städa ur den och sen plocka in allt som ska in, möe pryttlar är det...;)

Utvecklingssamtal för Thilia imån så bäst att sova nu. Ska ringa tandis med så de får kika på Thilias tänder efter hennes dyk, hon e alldeles svullen och uppskrapad och blå på läppen stackaren!!<3

Här är en bild på vår nya vagn oxå!!;)

Valborg!!:)

En bra dag idag trots att det inte hänt mkt här hemma som var tanken...:)

Mange åkte till Emil och hjälpte till med hans tak. Jag var hemma och betalade räkningar och deklarerade, fixade med tvätt och bäddade rent.
Satte på skönheten och odjuret till tjejerna och när jag höll på i köket slängde jag ibland ett öga på filmen och ja blödig som jag e kom en liten tår i ögonvrån....;) Den filmen e bra tycker jag!!

Bakade lite, blåbärsmuffins och banankaka, det är roligt att baka, men äta det själv vill jag inte helst fast provsmaka är ju inte dumt och nästan ett måste, kan ju inte bju på nåt som jag inte vet smakar ok!! ;P
Fixade mat mitt i allt oxå, Emil fick med lite skabetti/makaroner å köttfärssås, gött va de me!!;)
Jennie å John titta förbi en sväng, de skulle hämta Matte som "lana" hos vår granne. Bjöd på lite kaffe och muffins men muffinsen ville de inte ha för de ätit precis. Vi tjöta lite skit i solen på trappen, så underbart härligt väder idag!!
När vi sen ätit maten så skulle vi hämta husvagnen med pappa. Elona ville som vanligt inte följa med så Emil tog med dem båda ner till Jennie och fick med sig några muffins att kalasa på;). Vi åkte å hämta pappa å väl framme var det bara sätta igång att flyta runt vagnarna för att få ut vagnen. Gick fint, hade vart pinsamt att skada nån annans vagn när vi flytta runt dem...
Drog hem den och lastade ut pappas möbler, resten fick vi göra vad vi ville med. Gick bra att dra hem den, allt verkar funka å det är gött! Micke å Elli gick förbi när vi stod hos pappa å de tyckte den var jättefin så vi är klart med än nöjda!!:)
Vi åkte ner å hämta tjejerna sen, Mange drack lite kaffe och Thilia åt köttbullar;). Utanför Jennies så ramlade Thilia på asfalten och slog i munnen och fick världens fläskläpp stackaren, hon illvråla så det gjorde nog ont:(. Väl hemma sen fick hon lite glass så kändes det bättre sen.

Mange ville kolla så allt funka med elen i vagnen, så vi övriga åkte till hembygdsparken här i F-rum å kika på elden och åt korv. I år hade de fackeltåg upp dit från centrum, och det sista sköt de raketer. Mysigt och mkt folk.

När vi kom hem var John och en kompis här, de ville ha skjuts till n-ö å hämta 2 tjejkompisar å sen åka till holmen. Jag körde och när vi rulla in på parkeringen på holmen så var det nästan fullt på parkeringen så folk var det nog gott om iaf!!
Nu är jag hemma och ska krypa ner i min goa säng.
Kommer lite bilder, men glömde ta på vår nya vagn så de kommer imån!!:)

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0