Tårtor!

Gjorde dessa förra helgen till Noas kalas, hoppas de smakade!!:)

Min man det!!:)

Denna fick Mange efter en liten insats på Konsum i onsdags, ett fyllo som inte ville lämna butiken, Mange hjälpte till att få ut han å körde hem tjejen som jobbade och som tack fick han denna!!

Let's Danne

Premiär idag och Anton Hysén är med, jösses vilken mumsbit, lite synd han är homo, men titta får man ju!!;)

Har fått kli i halsen och lite hosta, blir bingen efter lets dance så jag orkar dansa med Thilia imån!!:)

Lösa tänder!!

När jag hämtade Elona på dagis igår var hon upphetsad till Max!! Mamma mamma titta, jag har en lös tand!!!
Och minsann, en av framtänderna uppe är lös!! Och idag kom hon igen, mamma en till tand är lite lös!! ;) Min lilla tös håller på att bli stor....!

Nu bakar vi bullar, bäst att fortsätta med det!!

Sötis

. Funka visst nu!! Här är 3 åringen med sina tårtor!! =P

Jahaja! =)

Lite har hänt i mitt liv sen sist. Vi åkte på bröllopsresa till Thailand jag å min man ihop med syster yster och hennes make, hennes yngste son (18 i år!!) och min lillebror. Barnen var hemma hos farmor å farfar, mormor å Bej å Anna m fam. De hade det kalas och blev bara lite bortskämda!!;) Vi hade det oxå superkalas, helt underbart land och spå god mat!!! Åker apselut tebax igen!! Thilia fyllde 3 den 20:e, vart kalas å grejer för henne såklart. Bakade tårtor till henne, en rosa gris och en med hello Kitty, och i paketen låg en sparkcykel, kläder, böcker mm. Och iom dessa tårtor fick jag i uppdrag att baka till Noas kalas, han ville ha en bil... Och en bil fick han, en gul volvokombi och en med en väg tvärsöver!!;) jag vart nöjd med resultatet, hoppas de smakade bra med..:) Grannarna Hanna å Rickard fick en pojk i februari, Sixten. De har 2 tjejer sen innan så det var kul med en pojk denna gång!! Å Björn och Anna fick en flicka igår, deras första och jag längtar tills vi får hälsa på och lukta bebis!!:) Fick sms av Jessa idag, hon och Andreas ska ha liten runt sept/okt, skoj! Och ja, jag har inte gett upp hoppet, en dag kanske jag får en 3:à....:) Var på bio i lördags med Osten, Jessa å Lotta, såg hunger games, jättebra, och får nog läsa böckerna med nu...;) Fick ett trist besked för några veckor sen med... Jobbar min sista dag på Sandella 13 april... Fredagen den 13 dessutom... Så nu söker jag jobb, lagom roligt... Får väl se vart jag hamnar, gillar inte riktigt denna sitsen, men finns inget för mig att göra så är det bara att gilla läget...=/. Nu ska jag krypa i bingen. Bilder kommer en dag när jag hinner me. Natti

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0