Gekås

Igår var jag å tjejerna där å shoppade lite😁 2 mycket nöjda tjejer fick jag med hem. Å jag var med nöjd, köpte lite strumpor å linnen bara till mig själv. Å lakan. Å sängkappa. Å lite smått å gott med. Men vi var nöjda och inte mkt folk heller. Perfekt!

Imån är sista summer shred dagen, och jag får va nöjd så långt. Kunde haft bättre resultat men höften ville ju inte riktigt som mitt huvud så. Jag kommer köra vidare till semestern och fler med mig i gruppen. Vissa har fått grymma resultat, men jag vill ju även ha långvariga och hållbara resultat, och inte falla tillbaka igen som jag gjort flera ggr. Ha bra koll på vad som trycks in i kakhålet och kunna äta det mesta men inte för ofta. Köpte mig en slowjuicer med för ett tag sen, kommer köra en del fasta och detox framöver för jag tror det är nyttigt och bra gör magen, tarmarna och hela kroppen. Och väldigt gott med! Min frukost idag var juice på sötpotatis och apelsin 🍊, himla lyxigt på nåt vis😊 (null)
En kopp te till med var fint.😍

Imån blir det Sommen med båten och Maj å Gunnar. Mors dag å allt😉 Hoppas ju ☀️ lyser mer då!

Plättan

Maj

Långledigt, skönt.
På Sturkö och satt upp tältet och fixat. Vi har ju bytt plats i år och ligger nu på fältet. Vi trivs bra här. Ska köpa vindskydd och sätta upp med så blir det riktigt bra.

Hemma har vi kommit igång med att måla huset, och det blir jättefint. Rött ännu, men nu klarare rött än solblekt så😁
Ska ta tag i trädgården med, vi har en del bra idéer så tror slutresultatet blir himlans bra.

Min summer shred går mot sitt slut. Jag kom igång bra med träningen och var supernöjd. För ca 4 v sen fick jag ont i höften och träningen går på knappt halvfart. Maten håller jag till 98%, svävar ut lite på helgen men inga mängder. Men höften spökar och jag har ont och det hjälper ju inte motivationen... 
Mitten på april röntgades jag igen, och i måndags var jag i Eksjö hos en ortoped och ja, min höft är körd. Fått massor artros sen röntgen 2017, detta hjälper ingen sjukgymnastik mot utan kan snarare förvärra... Ja, det har jag ju märkt...🙄 Så det blir en ny led. Nu innan sommaren ska vi dock sätta en kortisonspruta för att lätta på inflammation och kunna röra mig bättre. Men jag tänker bara testa 1! Sen blir det op å ny led. Inte mixtras för möe här inte. Har läst om många som fått hjälp med ny led och lever nya liv igen efter. Jag blir glad att slippa ha ont, men tänk att kunna rida igen!!😍😍 

Nu ska jag äta frukost! 

Plättan 

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0