100 år

Så länge har min farmor levt idag. Helt otroligt! Och hon är pigg och uppe och går för egen maskin ännu. 
Nör jag var liten var jag ofta med henne och farfar i deras sommarstuga. Enda nackdelen med den var dasset, det gillade jag inte. Annars var det kul, fick nyplockade blåbär till frukost mm. 
När mina föräldrar skildes så träffade vi knappt farmor och farfar heller. När Elona föddes var jag och Mange där och hälsade på och fick veta att pappa skulle skiljas från sin dåvarande fru, och sen efter det träffade han dem mer. Farfar dog påsken -07, han blev 87 år. Och pappa har jag ju iaf inte träffat så ofta heller, vi sliter inte ut varandras trösklar så det stör😏 Så, farmor har jag inte heller träffat så mycket. Tyvärr. 
Allt går ju att ändra på, tänker ofta på det. Så det är ju nåt att verkligen jobba på, att bara ta sig tiden och gå dit. 
Men 100 är en aktningsvärd ålder! Idag kunde jag inte gå dit ändå, är lite typ småkrasslig med lite kli i halsen. Elona har ju varit jättesjuk och hostar lite och kraxar ännu, och så som hon hostade mig i fejan är det väl inte konstigt om jag åker på nån skit igen😩🔫
Men får ta med Emil och en blomsterkvast och hälsa på farmor när vi är pigga igen.
Tänk, 100 år🥳🍾!
Vilka gener jag har😉😁

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0