Första jobbdagen gjord...

Efter en underbar semester har jag nu jobbat klart första dagen, eller kvällen är det ju. Kvällsvecka. Surt men får gilla läget. Bättre varannan än bara kvällar!!

Semester då. 4 härliga veckor på Sturkö. Massa sol och bad, många fantastiska turer på sjön, och goda frukostar på öarna. Vilken sommar!!!! 
Finns ju en baksida på en sån här sommar, allt gräs och sådd som torkat bort, vattenbrist, stora skogsbränder mm. Och ingen grillning, det som är ett med sommaren annars men i år har vi inte grillat möe, eldningsförbud totalt. Och det är ju inte så konstigt, och mat har vi fått i oss ändå.
Brunbrända och nöjda kom vi hem igår kväll och jag kan summera sommaren med en hel del bilder! Och att få dela den med underbara vänner gör inte saken sämre! ❤️ 

Kommer lite bilder nu, och lite fler senare då de är i Manges lur. 
Viggo var nere nästan en hel vecka hos oss, mor å Bej hälsa på ett par dar och även Jennie å John ett par nätter å Johan 1 natt. 
En av de bästa sakerna med denna sommaren är ändå att jag har blivit faster!!😍😍 Emil och Annie fick en liten tös 2/8 som jag ännu inte har träffat, hoppas på en liten tur dit imån fm! Så underbart och så fin på bilderna jag sett! En liten Selma!❤️

Lägger upp några bilder för sen måste jag sova!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Var ju på bröllop med, får bli bilder därifrån imån!😁
Natti!!
Plättan

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0