Jobberi jobbera!

Igår hämtade jag T på dagis, de ringde för hon var väldigt snorig. Inte bra. Själv var halsen inte på min sida, och huvudet värkte.

Pratade jobb med K, ska dit på måndag morgon! Spännande!

Hämtade E i skolan, fröken på fritids hade snurrat till det lite, E skulle vara på fritids som idag men de vimsade till det och trodde det var igår...;) Så hon hade gått till matsalen när jag kom! Hon fick med sig mackan hon börjat äta på hehe..;)

Väl hemma hade jag lovat T att baka bullar. Började med att röja i köket och då knacka det på dörren. Är ju van att granntjejerna kommer hit titt som tätt så det var inget konstigt. T öppnade och när jag tittade dit blev jag lite snopen för utanför stod Hugo, en kille i Elonas klass, han bor bara några hus härifrån. Han ville leka med Elona och visst gick det bra, han hade med lapp med nr hem så jag ringde hans mamma Ellie och bestämde att han kunde stanna tills E skulle på funky kidzdansen.

När han gått kom Sara och hämtade E, hon körde till dansen idag. Här hemma fixade jag å T mat och bullar. Lagom till maten var klar kom E hem igen. Vi åt, sen blev det bullefterätt och sen dusch och hopp i säng.
Sen var det min tvkväll, falling skies och dallas!!;P

Servade T ett par ggr inatt, hon var snorig... Och när jag gick upp vid 7 var det med huvudvärk... Inge kul nej... Men så är livet på en pinne ibland. En alvedon sen ta tag i dagen! E kom ner själv, T fick jag dra ur sängen;). Lämnade E i skolan och sa att imån fick hon vara ledig eftersom vi ska till Öland på skördefesten.

Hem och åt frukost och sen mös vi ner oss och kollade på Narnia (tecknade). Jag somnade med T på sidan på magen!;)
Vaknade till lagom till det var dags för lunch, korvsoppa, smaskigt värre!!

Lämnade sen T hos farmor å farfar och åkte till N-ö och träffa jobbcoatchen. Vi har alltid mkt att prata om och bolla lite fram och tillbaka om det mesta.
Efter det blev det besök på hm och kappahl, systemet och kvantum.
När jag kom hem var Roger G här på lite fika. E var hos Hugo och lekte, hon ringde dit själv och frågade om de kunde leka, första ggr hon gjort det! De bestämde till halv 6 så lite efter det kom hon hemsläntrandes, ganska nöjd att kunna ringa och gå dit själv!! Min stora tjej! Vart tar tiden vägen...

Har druckit en god kopp the nu och kollar på hockeyn, HV ligger under med 3-1, inte kul men det är inte slut än, och man kan ju inte vinna jämt...

Imån åker vi till Öland som sagt, ska bli mys! Ska plocka fram kläder innan jag lägger mig, försöka komma iväg ganska skapligt tänkte vi. Hoppas på skapligt väder!!=)

Lite nöjd!:)

Lämnade tjejerna och hälsade på mannen på jobbet en sväng. Han tyckte jag skulle åka och äta frukost på Ikea och handla lite så ja så fick det bli!

Alltid gott med Ikea frukost!:)
Gick en runda på A6 och hittade ett par kängor till mig själv på skopunkten. Hittade en snygg jacka på kappahl men våga inte köpa, var lite dyr... Men snygg så vi får se ;)
Köpte lite nya linser med, såg häromdagen att där bara var ett par kvar så behövde lite fler!
Åkte sen till maxi och handla mat. Hittade två par leggings där till mig för ett bra reapris, alltid bra att ha!!;)
Köpte med Maxmat hem, blev smidig mat idag...

Mange slutade lite tidigare idag, han skulle åka och kika på en cross... Får väl se om han kommer hem nöjd eller inte...;)

Nähopp hänga upp lite lakan på tork kanske, alltid lika spännande med tvätt...;P

Önskar...

Jag önskar massor! Finge jag hälften vore jag glad! Men så är det väl alltid?
Jag önskar jag hade fått bebis i våras, då hade jag gått hem som föräldraledig istället för arbetslös. Hade varit mkt roligare!
Önskar jag inte var så trött jämt, hade varit mer tag i mig då, fast att leta jobb som inte finns för min del just nu känns väldigt tröttsamt... Och det är ju inte så att jobben hopar sig över mig...;)
Jag hoppas iaf att det går lite min väg idag, att jag får lite "förbarmande", känns knäppt att be men här kan jag bara inte gå och dra fram till jul utan att göra nåt vettigt! Finns massor att göra här hemma, men det är det gamla vanliga som man inte slipper annars, jobb eller inget jobb, och sen måla taket i lilla rummet och fixa chiffonjén vi köpte häromdagen. Finns mer såklart, Elonas säng bl.a. men jag vill göra lite nytta och få betalt för det! Så hoppas det går min väg idag!
Kanske att tröttheten släpper lite om jag får lite bättre rutin på vardagen....

Insåg idag att det är 3 månader till julafton idag....😏

Nähopp, bädda klart uppe och fixa lite tvätt, får se om mannen har nåt planerat annars får vi se till att hälsa på far min en sväng tycker jag, längesen nu!

Fredagssyssla och lördagsmys!

Helgen!

I fredags var vi på öppna jag och Thilia. Var inte så många men det var mysigt ändå.
På em var vi ute i regnet hela familjen och kapade ner häcken. Roger G var med och hjälpte till. Ser lite konstigt ut men häcken kommer bli finare på detta vis!:)
Igår åkte vi på funky dans och efter det blev det ett besök på Ebbarps gård, de har gårdsbutik där och säljer kött från egna djur bl.a.
Anna kom med Max och Noa sen vi kommit hem igen, de skulle vara kvar över natten, A å R skulle på bröllop.
Mange och Roger åkte sen och fixa klart en bil de hjälpt ett par att fixa.
Jag fixade plättar till barna, de åt med sylt och nutella vilket var uppskattat av alla 4, de åt som attan!
De lekte utan större missöden. Mange kom hem å vi kolla på hockeyn, HV vann mot Timrå med 4-2!:)
Vi fixade sen pizza till kvällsmat och alla åt bra nu med.:) Lite tandborstning och pyjamas och sen hopp i säng. Noa på madrass på Elonas golv och Max på Thilias golv på madrass, spännande värre hehe!!;)
T å M somnade ganska omgående, E å N fnissa och tissla en bra stund innan det blev tyst.
Efter tvspan gick jag och la mig, Mange somna i soffan och jag fick inte liv i han så han låg där han låg.;) När jag kom in på Nonas rum för att kolla läget hade hon somnat på golvet bredvid Noa, myspysigt!❤
Mange blev väckt av Max mitt i natten, han hitta inte sin tutte så han gick ner och som tur var låg ju Mange nere;). Mange blev skrämd av Max haha, han stod ju framför honom och tittade i mörkret och Mange hoppa till, hade vart en syn det!!;)
Idag sov de ganska länge, vi gick upp och åt frukost och de lekte bra igen.
Anna ringde vid 12 tiden och efter en stund kom de hit för att hämta sina små liv. Vi fika lite och sen åkte jag å Anna till Ikea och köpte madrass, täcke och kudde till Max säng. Innan vi åkte hem åkte vi till Chilli Thai och köpte mat. När vi stod där inne så kom Arne Waise dit för att äta, lite kul!!;)
Vi åkte hem, åt och för en stund sen åkte fam Svensson/Lövgren hem och vi ska strax stoppa 2 trötta tjejer i säng.
Imån blir det lite häng i telefonen och ringa roliga samtal 😒, och en sväng till öppna.

Färdig!:)

Såhär blev gardinen till Max! Jag är nöjd! =)

Onsdag

I em följer Clara med hem igen, funky kidz på schemat!!=)

Imån ska jag och Mange åka till Oskarshamn och hämta en chiffonjé, kommer behövas och där hittade jag en jag vill ha, precis runt hörnet!!;)

Igår gick jag inte i många knop, hände nästan ingenting...:/
Men NU ska jag feja, med eller utan energi, kan ju hoppas den infinner sig om inte annat...:)

Tvätthögen ska få en liten omgång, golven ska dammsugas och symaskinen ska fram!! Det sista kan få bli bildbevis så har jag inte så mkt val!!;)

Tisdag

Ett par dar sen sist..;)
I fredags var vi på öppna jag å T en sväng, bjöd på banankaka.
Emil kom hit och ville ha syhjälp så det pysslade jag med på fredag em..
På lördagen åkte jag å T och dansade, sen åkte hela familjen till ränneslätt och kolla på enduro i skogen. Spännande!!;) Mange har sagt att han ska köra nästa år i typ 6 år och likaså i år så det återstår ju att se...;) Vi åt korv och hamburgare i skogen, uppskattat och gott!
Söndagen lämnade vi tjejerna hos mormor och åkte till ränneslätt igen jag å Mange. Efter fika Pillis, Dedde å killarna här en sväng. När de åkt försvann även Mange för att laga en bil och jag fick besök av kusin Gagga. Inte ofta vi ses men kul när det väl blir av!
Igår var dagis och skola stängt så vi var på öppna först, sen åkte vi till Anna, Noa och Max och lekte. Där mätte jag lite på Max rum och idag åkte jag till jkpg och köpte lite grejer och nu ska jag klippa och nåla gardin som jag ska sy till Max rum. Blir fint när det e klart tror jag!!

Trött idag så det blir en tidig kväll ikväll

Torsdag

Har sovit hela natten, skönt som attan!! Men är trött ännu ändå...

Ingen större lust med nåt, skulle behöva ta mig för lite. Får se om en stund kanske...;)

Lite hektisk morgon idag, tjejerna var trötta igår, Thili somnade i famnen på mig vid köksbordet så det blev ingen dusch då utan det gjorde vi på morgonen idag. Och såklart blev mamman försenad upp men vi hann på håret till skolan!! ;) Är ju fotografering idag både i skolan och på dagis, hoppas de blir bra!!:)

Behöver handla lite föa så kanske att jag får med mannen till jkpg efter jobbet. Behöver en sväng till Ikea och kika med.
Och jag skulle behöva en höstjacka. Köpte en ny till Thilia för ett par v sen, måste byta den för en söm som håller dragkedjan har gått upp. Och hade nog kunnat laga själv, men anledningen till att den gått upp är att det är felklippt för det är inte tillräckligt med tyg att sy i... Illa så den ska bytas!

Clara var här igår och lekte innan funky kidzen, de hade roligt alla 3 tjejerna. Så kul att lyssna på dem när de leker mamma pappa barn.;)

Just ja, stort grattis till Jessa och Andreas som blev föräldrar till en liten Oskar i förrgår!! Jättemys!! =)

Nähopp, nu får jag nig hänga upp tvätten iaf så nåt har hänt idag!!;)

Ny dag...

Trött idag, som fan... Ovanligt jag vet...;)

Snart skola för Elona och dagis för Thilia. Som det känns just nu ska jag vara hemma och göra ingenting idag, vaknade på helt fel sida så är på kass humör...:/

Får med Clara hem idag, funky kidz och sen sista fotbollen. Skojs...

Påklädningsdags....

Lite effektiv!:)

Har fått lite gjort idag iaf, bakat banankaka och blåbärsmuffins, tvättat 3 maskiner tvätt varav 2 hänger på tork. Lagade middag, potatisgratäng med kassler i. Varit på biblioteket med tjejerna och lånat lite böcker. Plockat och fixat lite här hemma, och ska nu upp och mäta lite, kan bli så att jag tar en tur till staden och shoppar lite imån... =)

Just nu regnar det ute, trist och mörkt blir det då... Får se när maken slutat om vi kanske skulle ta en fika hos svärisarna då.

Nu mätstock fram!!=))

Skit app!!!

Blir så trött, försökt lägga upp 2!! bilder och det finns inte. Tog bort en och det funka ändå inte. Och då raderar jag inlägget men det är typ 5 A4 sidor med knastext istället...>\
Får se om jag försöker igen...

Gillar inte a-kassa....

Så förbannat omständigt och krångligt! Blä för denna sist!!
 
Och ja, jag vet att jag kan jobba halvtid, ska ta tag i det, men just nu känns det inge kul att ringa och be om det, vet inte hur det kommer sluta lixom... Pust och stånk och stön....
 
Annars e det välan ok, ska göra blåbärspaj nu tänkte jag, och blåbärsmuffins. Har några taskiga bananer så det får bli en banankaka med på det... Nåt kul måste man ju ha!
 
Tänkte tränat idag, är inte upplagd alls för det idag tråkigt nog....=/ Kommer fler tåg...
 
 

Less...

Efter tråkhelgen Allan ska jag nu gå och lägga mig. Hoppas jag själv är tillbaka snart, trött på mig nu...>/

Ska ringa om mått på en chiffonjé jag hittat, ingen urgammal grej nu utan en jag kan piffa som jag vill. Hoppas den passar där jag vill ha den så kommer det bli kalas sen.

Dansade med Thilia igår, hon var svårstartad... Hoppas det går bättre på lördag! Körde pump igår med, öm i benen idag men den smärtan går leva med..;)

Imån blir det skola för Nona och öppna för mig å Thili.

Natti

Bläh......

Solen skiner iaf, alltid nåt!!

Idag ska vi på marknad i Adelöv. Nåt spännande kanske man hittar.

Byta lakan står på schemat idag, mkt roligt.

Putsa insidan av Elonas fönster med, utsidan är sprucken och har varit aplänge nu, en blåslampa i röven på Bjarne vore inte dumt kanske så han fixa den snart?!? Ja, en på min make med då kanske..

Och så denna eviga telefon.... HATAR att använda den ibland....

Blåst!!

Lite småstorm ute idag, hösten kommer med stora kliv!;)

Igår var jag i N-ö å träffade Lena jobbcoatch, trevlig dam och lätt att prata med. Om det ger nåt? Jo lite idéer bollar vi så ja lite ger det allt.

Var ju på pumpen i måndags och det var jobbigt, lite öm överallt både igår och idag...!!:)

Igår var sd partiets Jimmie Åkesson här i F-rum och höll tal på torget. Han är väl den som betett sig mest vetigt här hittills och haft rätt i vad han sagt, men om jag är någon sd-are vet jag inte... Iaf tycker jag media och politiker kan lämna oss här i byn ifred nu.

Tänkte ge mig på att putsa fönster, skittrist men det är kul när det är klart och man kan se ut igen...;)

Får med Clara hem i em, funky kidz start idag!! Och sista gången på fotboll, Elona har inte velat vara med men idag ville hon!;)

Nähopp, bäst att sätta fart medan lusten finns!

Måndag

Tvättar lite idag, är gött när man kan hänga ut på tork!

Varit på öppna en sväng idag, alltid lika mys!

Igår var vi på kalas hos Måns, han fyllde 6 förra veckan. Där bjöds på diverse onyttigheter, gottigt men sockerbehovet är stillat för lång tid framöver!!;)

Ska på bodypump i kväll, är inte jätteupplagd för det nu men kanske kan bli...



Lördag

Ja då var det lördag igen, tiden bara rusar på...

Igår var jag å Thilia i N-ö en sväng, tog en fika på Elsies bl.a. Mys!:)

Körde sen Elonas cykel till skolan så hon fick cykla med pappa hem efter skolan, poppis det!

Syster yster fyllde år igår och henne firade vi på Florens med pizza igårkväll, jag, Mange å tjejerna, mams å Bej, Jovim, Jåålii å Nåala.,;D! Efteråt tog vi kaffi hos sis, ja å tjejerna drickte saft.

Idag åkte jag å Thilia fram å köpte frallor till frukost. Mumma det!

Får väl se vad det blir av denna dagen, tänkte gå på bio med Elona, modig, så är väl bäst att hålla sånt man lovat!!;)

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0