Idag med!😊

Cyklade en runda idag med, och nu i skogen på småvägar bakom handelsträdgården. Superkul! Helt ok med tiden jag hade, och jag kommer cykla mycket i skogen, jätteskoj verkligen!😃👏💪🏻👍 ska fixa så jag kan ta med vattenflaska, lite svettigt idag och törstigt utan vatten!😅 Men så skoj!! Och benet hänger med, även höften! 😃👏👏👏
(null)

(null)

(null)

Får se om jag hinner imån en sväng med!😁
Ska försöka prata med chefen imån med om arbetstiderna, vill ju helst jobba fm, fick ju frågan i våras och sa ja, och en tjej skulle skifta istället för mig. Nu jobbar hon fm istället men är bara inhyrd, så fråga kan man alltid göra.

Plättan

Midsommar

Hade en superkul midsommarhelg, så härlig!
Var ledig på torsdagen så vi åkte på onsdagen redan. På tisdagen var vi hos min "bonusbror" Mattias och köpte en gummibåt. Fick låna hans släp och dra hem den på och även ner till Sturkö. På torsdagen la vi i den och de testade att ro, blåste lite flr mkt. Än har vi ingen motor men lånade campingens och jisses vad kul ungarna haft! Båten gick riktigt bra!😃🚤💨 
På em på torsdagen var vi på lövmarknaden i Karlskrona. Köpte lite godis, blommor och jordgubbar. Tacos när vi kom hem och sen vart det båtmys med Jocke å Cattis! 💕
Fredag och midsommarafton åt vi frukost på Järkö. Supergott och mysigt! Några badade, de flesta frivilligt men en stackare badade ofrivilligt🙊🤣 Så kan det gå!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen åt vi midsommarmat, så smarrigt! 
Dans runt stången och lite fika. Och på kvällen åt vi korv/hamburgare, spelade mölkky och 10000. En sååå magiskt underbar midsommar med kalasväder!
På lördagen åkte vi båt, åt lunch på höstholmen. Ungarna åkte gummibåten med hela vägen och vi hade en superdag då med. Grillade på kvällen och sen tog vi båtarna in till Karlskrona och åt glass och mös. Åkte hem efter 22 och det var mysigt att åka i skummet hem. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndagen började fint men regnade mest bort sen. Jag å Mange åkte hem å tjejerna stannade kvar hos farmor och farfar. 
Igår jobbade jag kväll så på fm cyklade jag en mil ca och det kändes bra, hyfsat fort trots kass kondis. Ska iväg en sväng idag med tänkte jag. Ska baka lite nu, och ev åka och plocka lite jordgubbar i Axlarp.
Nu mat sen bak!

Tiden går...😆

18/6, snart en månad sen sist, hopplös på detta. MEN det känns bra att komma in här och ventilera lite emellanåt, ibland kan det nog bli varje dag och tom 2 ggr/dag å ibland varannan dag eller mer sällan. 

Förra helgen hade vi möhippa för Jennifer, såå kul!! En riktigt lyckad dag!😃☀️

I helgen nu var vi på Sturkö och hade det mysigt och kul. Även helgen innan möhippan var vi på Sturkö och då var Liska med. 
Nu på fredag är det midsommarafton och vi har tagit ledigt på torsdag så det blir vagnen redan på onsdag. Så himla gött!!😁
I fredags var det skolavslutning. Elona sjöng solo, sommartider, och hon sjöng så bra men var nervös och kom av sig lite men det gick fint ändå, jag är så stolt att hon vågade!😃👏💪🏻 Min fina Nona!😍❤️

Nu ska jag baka kladdkaka, och göra hallonmousse, test till Jennifers bröllop. 😋

Viktproblemen jag tampas med verkar lossnat lite iaf nu, har haft sjukt svårt att bli av med fläsket, men jag började med viktväktarna för ett tag sen och det funkar. Och att jag hälsade på Sandra och Tove och kände med det att jag inte vill ha flera små bebisar. Jag är klar. Men jag kommer alltid sörja vår Liten, skulle vara 5 år nu...😔 Det kommer alltid göra ont. Men känns bra att förlikat mig med känslorna där och älskar mina underbara fina flickor över allt annat!💕💕💕 Så hoppas det hår åt rätt håll nu, ska va i mitt livs form när jag kliver över 40 strecket nästa år tänkte jag! Kör vv till min målvikt och sen ska jag ta en av utmaningarna jag sparat och köra den i 3 mån fullt ut och bara "slarva" max 5 ggr om vi är iväg nånstans. 
Tittade på bilder igår och det är sjukt vad fet jag var för ett par år sen!😱😱😳🙈🙊 Nästan 90 kg var jag uppe på utan att va gravid. 
I fredags landade vågen på 72.9, längesen jag var så lätt.😉 Mer ska det bli!😃😁👏  Det bästa är att jag inser att jag kan äta allt men inte jämt, och behöver inte äta allt utan kan lämna, och att jag kan va nöjd med 1-2 nävar chips. Heja mig!!😁😁

Just ja, har ju fyllt år med och firade med att klippa håret, sådär 25-30 cm rök av!😆😁😉

Nu dags att baka!

Plättan
(null)
Jag å Jennifer!
(null)
🤩
(null)

(null)
😆👍
(null)

(null)

(null)

(null)
👋🏻

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0