Överlevde...

gårdagen... Tänkte inte ens så mkt på det... Såg en mage idag på tvn och lite stack det i mitt hjärta, och kommer nog alltid göra lite.... Men nu behöver jag inte räkna ner mer, känns lite förlösande bara det!;)

Nu ska jag ta ett långt kliv från soffan in i duschen, känns behövligt.. Och blir bingen tidigt, trött som attan...

Kom igen nu HV, såhär kan ni inte fortsätta! Se till att spela och åk skridskor nu!!!!

Jobberi jobbera

Dags imån igen, imån är det onsdag och en vecka sen jag blev sjuk... Hoppas det var sista gången i år...

Har slängt skräp och handlat idag. Slipat klart min byrå med, får köpa färg imån och se om jag hinner måla lite på den. Kommer bli bra!=)

HV spelar nu, de leder med 2-1 mon Brynäs.

Hemma

Med sjukling Thilia. Lite feber och hosta som är asjobbig att höra på, och såklart jobbig för lillsnuppan...=\
Är många sjuka verkar det som. På Sandella är de inte många idag, 2 sjuka på linen av 3 och en på kontoret... Får det bli vår så sjukan försvinner..

Thilia ligger i soffan och tittar på Emil.
Själv ska jag gå upp och byta lakan, dags för det nu! Och lite annat plock och fix!

Hockey hvblåå!!

Förlora mot LHC hemma tyvärr, men jag var på plats och var med om nbs 20 årskalas, bra tryck i hallen!!
En kanon 1a period och en kass 2a där HV tappa hela matchen... Men ändå var det skoj. Och jobbigt, är ju väldigt mör än... Huvet var tungt efteråt och ja kroppen med, sitter nu i soffan efter mello som jag tycker va det bästa startfältet hittills. Glassar med ett glas cider, om det nu är att glassa... Tänkte att jag kanske slocknar gott på det...;)

Imån blir det att fira svärfar med att bli bjudna på middag på kullen, inte dumt det inte!!!;)
Måste ta oss in till stan och handla lite oxå. Thilia ska även dansa på em sen är även söndagen gjord.

Nu hägrar sängen för lite goa drömmar!

Feberfri!!!

Härligt att slippa svettningar och frossa!! Lyckan e total!

Fortfarande seg och sovit urkasst inatt, somna riktigt typ halv fem, jobbigt när det blir så... Men somnar väl gott ikväll istället hoppas jag!!

Har rivit lite här hemma, kunde inte låta bli... Tvätt finns ju vare sig jag är sjuk eller inte, min livsuppgift...

Blir hockey i em om mor är hemma så hon kan ta tjejerna en stund. Efter det lär jag vara färdig för bädden...;)

Supersurasunksara...

Den tjejen och jag har en hel del gemensamt idag, sunkig japp, får bli en dusch strax. Supersur, japp, på denna skit som drabbat mig och lämnar mig totalt orkeslös och bitter på livet... Bitter på det mesta just nu. Och avundsjuk kanske...? Nej det är jag inte. Avis på vad där lixom?

Jag är bitter idag. Bitter bitter bitter. Kanske en dusch kan göra nåt åt det? Börjar där och hoppas på bättring!

Btw, 5 dagar kvar... Japp still counting, och sjukan gör det inte bättre....

Minns inte...

Kan inte minnas när jag var såhär dålig senast... Helt sinnes, igår när jag skulle sova låg jag och svettades och ville gå ut en stund, (fick jag inte för Mange;)) medans Mange var kall och frös... Jag hade dock "bara" 38.7 i temp.... Och vaknar idag och fryser...! Ännu ont i hela kroppen, borstade håret igår kväll, vilken plåga! Ont i hårbotten, som nån stack med tusen nålar där och handlederna kändes som de skulle gå av... Ryggen värker... Och magen efter hostan... Fy fan, måtte skiten försvinna snart, detta önskar jag ingen, INGEN!!
När jag gick upp frös jag som fasen och nu börjar jag svettas igen....
Skitsjuka!!

Feber...

Ont i hela kroppen och svettas och fryser om vartannat. Temp 39.3. Hej influensa, hoppas du försvinner lika fort som du kom...:(

Rena lakan💤

Blir att duscha och krypa ner sen, trött som attan... Kan vara lite för lite sömn sista tiden...;)

Skulle tränat idag men trött och skallebank som lurar gjorde att jag hoppa över det idag. Har bytt lakan och damsugat överallt istället. Och lite plock efter tjejerna med...;) Och tvätt. Och matlagning. Det vanliga.;)

Natti

Dagar hit och dagar dit....

Räkna räkna räkna, inte kul att kolla hur länge till man har jobb osv... Bajs lixom...

Var och fick en dos andlighet igår, Elona sjöng i körka med barnkören, de är duktiga och kul att se och höra dem!:)

Var hos mams å Bej å fika en sväng sen innan vi åkte hem och fixa mat, potäter och en go gryta slängde vi ihop, Elona åt som attan!

Kolla aldrig klart på Åsa-Nisse, blev en annan film istället, the impossible. Jäkligt bra och många tårar föll. Handla om tsunamin 2004, en familj, mamma, pappa och tre söner på 5 år, 7,5 år och den äldste 10-11 år ca. De är vid poolen i khao lak när vågen kommer sen börjar en resa helt otrolig, men sann. Se den, efteråt vet man att mirakel och under kan ske mitt i all förödelsen!!

Nu ska vi flytta kossor!

Mello!

Kan hålla med om att det är inga höjdarlåtar med i årets melodifestival, men de låtar som gått vidare är ok. I kvällens startfält gick state of drama och ravaillacz vidare direkt, ravaillacz består av 4 gubbar med Tommy Körberg i spetsen och låten en riktig jävla schlager! Tycker de var bra sväng i den låten hehe!!
Och sen är det ju så att alla kan inte alltid bli nöjda.
Och de som inte är nöjda, röstade ni? Ja trist om ni gjorde det men ni har iaf försökt och er favvo var inte tillräckligt favvo hos andra.
Röstade ni inte tycker inte jag ni ska sitta och gnälla över hur pinsamt och illa och knäppa svenska folket är.
Är kanske inte bästa musiken som man får välja på, men har man inte valt av det som finns och röstat, ja gnäll inte och tycker ni det är dåligt så titta inte. Ganska enkelt tycker jag!

Filmen vi såg idag var bra, riktigt bra tom, jag skrattade mkt och det var en film i min smak! Se den om ni får tillfälle!!:)

Körde Anna, hennes Roger och hans syster Mia och hennes man Ola (;)!) till Jkpg ikväll, de skulle ut å äta och Rogers bror Rickard och hans fru Sandra skulle me oxå. Och hon skulle ringa när de ville hem. Fick barnvakt över natten, inte illa det!!;)

HV spela borta mot Modo idag och vann med 4-3, göttigt det!!

Nu tittar vi på Åsa-Nisse - wälkom to Knohult, skrattvarning, lite min humor ibland!;)

Biolördag!

Blir bio med mannen min i em, och popcorn såklart! Smaskigt värre!!;)

Igår kväll somna maken till gladiatorerna och Thilia med, jag och Elona höll stånd och killen vi heja på som var hyr grym som helst fick tyvärr axeln ur led i hinderbanan och det var såå synd!!
La sen en trött Elona och fortsatte kika på tvn.
Zappade hejvilt mellan alla kanaler och kolla på lite av varje... Bl.a. sista Harry Potter, Schindlers list, gi Joe blaha, och lite annat löst...
Harry Potter är bra, och den gick kanalen efter Schindlers list, blev ett evigt zappande dem emellan... Vill gärna se hela Schindlers list, men pallar inte riktigt med...:/ Suger som en svamp allt om detta krig men mår samtidigt skit för alla människors skull som for så illa... Jaa, jag är ganska knäpp där.. Minns när vi såg filmen i nian och vi lyssna på en överlevande. Det satt ett par tjejer i raden framför och flamsade och var allmänt blonda och störda, har för mig jag sa till dem hålla käft eller gå därifrån men minns inte riktigt... Jag satt i h höll min dåvarande pojkvän i handen under hela filmen och grät och plågades, och svor att aldrig se den igen, och ingen film har etsat sig fast som den efter det. Och jag har inte sett den efter det, bara lite av den då och då.. Såg inte från början igår heller, såg slutet bara... Tillräckligt fasansfullt...
Minns inte om jag skrivit det, men såg en kortfilm för ett tag sen om kriget. Bodde en judefamilj jämte en tysk, pojkarna var vänner och ca 5 år gamla. Judepojken skulle på en resa till leksakslandet och tyska pojken ville följa med. De hade ju svurit att aldrig skiljas åt och alltid vara vänner... När dagen kom så packa han lite saker och sprang iväg efter judefamiljen. Tyska mamman var förtvivlad och satte av mot stationen. Hon prata med tyska soldater och de tog namnet på judefamiljen och kunde inte fatta hur tyska pojken ville följa med judarna... De öppna tåget och där stod xantal judar som packade sillar och soldaterna ropa fram familjen, mamma, pappa och pojken. Tyska mamman bad sin son komma till henne. Judeföräldrarna såg på varann där de höll om pojken och de såg på tyska mamman och visade pojken vägen till henne. Soldaterna lyfte ner grabben och titta på honom och sa "sin mor upp i dagen".... Hon gick iväg med pojken och föräldrarna åkte med tåget. Hon tog honom med hem och där var hennes egen son. Han fick inte följa med bilen som tog judefamiljen. Med risk för sitt liv räddade tyska mamman livet på sin sons kamrat och sina vänners son genom att hämta honom på tåget och säga att han var hennes. Hon uppfostrade båda pojkarna som sina egna och de är som bröder och vänner än idag. Båda föräldrarna dog i lägren.
En historia som visar att det fanns bra folk på den tiden oxå. Såna historier gör
mig gott att höra...:)
En granne till mina svärisar är son till en kvinna som satt 5 ÅR (!!!) i Auschwitz och överlevde. Det hon sett och varit med om är otroligt och sjukt och fruktansvärt förfärligt och obeskrivligt. Ödet spelar nog in en del, de ställdes varje dag upp på gården och soldater gick framför och räknade typ ett två tre pang, ett två tre pang....
Att man klarar leva vidare efter en sån upplevelse är otroligt. De åkte ner dit hela familjen inklusive överlevande mamman till Auschwitz och gick rundvandring som de har där. Guiden gjorde som han alltid gjort och berättat, men det var många många fel. Överlevande mamman tog över och berättade hur det varit på riktigt, guidens info var ganska bristfällig och fel... Den rundturen skulle man varit med på... Tror inte jag kommer åka dit, fast det hade varit en upplevelse dock....

Nä nog om detta, finns mkt som är sant och osant, fast det mesta är nog sant tyvärr...
Att det finns såna som hävdar att det aldrig hänt är otäckt, hoppas det aldrig kommer upprepas, men människan kan vara oerhört grym i sitt handlande...

Ska på bio idag iaf, ser fram emot det! Ego, blir det!
Nähopp bäst att kolla till kycklingen i ugnen!

Fredag och seg i skallen...

Jobbat kväll mån-ons 14.30-00.00, sen upp till kossorna lite efter 5... Upp till kossorna igår och idag... Igår satt jag som en sleta i soffan och somnade till hockeyn...;)
Idag var jag trött oxå och det var jobbigt att köra bil hem... Gick bra som tur är!!

Blev fika med tjejerna hemma, kladdkaka sen igår och negerbollar. Fick en blombukett av min make igår, var ju alla❤dag. Gav Anna ett kort och ljus, fick kort, ljus och choklad tillbaks!!❤❤
Elona hade gjort kort till morbror Emil så han kom förbi på lite fika igår.

Nu har vi varit på Ikea och ätit mat och på maxi och handlat mat.
Känner att lite sömn hade varit väldigt skönt så får bli tidigt möte med sängen idag...

https://cdn1.cdnme.se/1449437/7-3/pic_511e5867e087c344fc4e373b.jpg" class="image">

Zzzz

Bara 2 timmar till sen hem till bingen och knoppa några timmar innan kossorna ska mjölkas imån bitti. Ska bli gött att sluta de blå sen;)

Trött...

Är bara förnamnet på vad jag kommer vara i slutet på veckan, men det är det värt! Jobba, jobba, joobba!;)

Svart eller vitt

NÄÄÄJJJ!!!!
Hade skrivit värsta bästa inlägget och det FÖRSVANN!!:( Får se om jag orkar skriva igen... Suck...

Nytt liv

Hade kommit en kalv på morgonen idag, mysigt men nya små liv!

Trött idag, svårt att somna igår. Får väl bli mello ikväll och sen sova.
Nu ska vi slå in presenter tjejerna och jag, de ska på kalas i sporthallen för My, Love och Tuva idag. Blir att göra middag och sen dusch och fix inför kalaset!

Fredagsmys

Massa ljus tända, fredagstacosen avklarad, cola och ostbågar till tjejerna och mys i soffan framför gladiatorerna.
Blir tidig kväll, kossorna imån bitti.

Känns lite bättre nu, lite..;)

Jag har nog haft för mkt tid några dagar nu, många hjärnspöken som farit runt i skallen...
Räknar ännu ner, genomknäppt jag vet, men när den dagen är över hoppas jag spökena far sin kos... Önsketänkande kanske, men då får jag väl prata ut hos kuratorn igen om de ännu spökar..

Imån är en annan dag, en bättre dag.
Det blir ju vad du gör det till, och all tid jag haft till övers och dra med här hemma har inte hjälpt mig göra nåt vettigt av nåt tyvärr...

"All we have to decide is what to do with the time that is given us." / Gandalf

Ja så är det väl, tycker det är ganska bra sagt, man bestämmer själv vad man vill göra med tiden vi fått på jorden.
Borde använda tiden bättre än jag gjort det sista är då säkert..;)

Sportlov

Jag skulle behöva sportlov, för jag är så trött...
Trött på folk som är så urbota korkade allt som oftast vad gäller olika saker... Suck...

Trött på att bara vänta.

Trött på att göra inget. Inget vettigt iaf.

Trött på att aldrig kunna göra vad jag vill, barnen stoppar mig inte här.

Trött på att gå här och bara vara jag och inte ens vara jag... Typ...

Trött på att jag verkar gömt sig nånstans och har svårt att stanna när hon skymtar i skuggan...

Skulle behöva en rejäl renovering, av mig, av nåt handgripligt och av mitt positiva glada sinne som verkar sina för varje dag.....

Fredag, är det inte då man ska vara glad lixom!!???!!

Sovmorgon

Thilia gick upp lite i 8 och gick ner och starta tvn själv!❤ Jag somna om en stund...;) Sen kom Thilia och var gosig en stund och vi gick upp lite i 9. Och Elona sov ännu! Hade varit vaken inatt vid 4tiden och haft ont i halsen, Mange hade gett henne Alvedon och vatten. Behövde väl sova gumsan...

Nu ska jag fixa lite här hemma, behövs som alltid...

Tjoflöjt!

Blev promenix, efter vedinbärning och snöskottning! Elona i pulkan och så gick vi fram till Konsum och köpte jäst, glass och mjölk! Konstaterade på vägen att det nu är 3(!) år sen vi gick till dagis med en barnvagn skjutandes framför sig och en onge på snowracer efter...;) Hon har ökat en del i vikt pulkabarnet sen dess!!

Hem och fixa lunch, stekt fisk, kokt potatis, kokt blomkål, remouladsås och grönsaker, mkt mumma!!

Hämtade sen Thilia och väl hemma igen baka vi muffins och bullar! Lite fika när pappa kom hem var uppskattat, nybakade bullar och mjölk är fint!;)

Lagade middag, kasslergryta och ris, supersmarrigt!
Sen dusch av 2 fnittriga tjejer som nu sover gott i sina sängar!❤

Blev inget städ idag, men bak och promenix iaf och tvätt mm, inte illa det!!;)

Blev inget svenskt rally för mannen i helgen, trist... Får väl boka in nästa år istället!

Halsfluss

Nonas tur nu då, penicillin i 10 dar framåt... Skitbasillusker!=\
Tur hon är ganska pigg i sjukligheten, men om hon anstränger sig för möe börjar hostan från hell och slemmet sprutar... Inte skoj alls så hemma får vi bli denna veckan tråkigt nog...

Har varit på spinning ikväll, benen var lite stumma, är man otränad Allan eller?!? Hoppas det blir ändring på det nu, imån får det bli en rask promenad med ev en sjukling i pulka efter, frisk luft är väl inte dumt om man e sjuk ändå?? Fast dumt att skriva nåt om det jag tänkte göra imån, har en viss förmåga att inte bli av...;)

På fredag kväll ska Mange spela hockey med "gänget", och på lördag åker han ev till svenska rallyt. Och ev e jag 2 ongar rikare med då!;)
Barnkalas på lördag med, i sporthallen, blir nog ett gäng som busar runt där!!:)

Nähopp, bäddtajm nu, ska försöka ta mig upp skapligt imån, ingen rast ingen ro, städ nere och båda toorna ska få sig en omgång. Lite bak med, kan va bra om nån vill komma på fika!;)
Åsså den där promenixen med!

Natti gott folk!

VC

Idag blir det vc med Elona, halsont.. Var hemma igår med men fick ingen tid förrän idag.. Halsfluss hon med?? Får se... Har ett par molusker vi ska fråga om oxå.

Ute snöar det, massa vit härlig snö! Mkt bättre än ingen snö, grådaskigt och mörkt!

Blir att göra allt sånt som jag inte gjorde igår idag istället...;)

Nu frukost!

Farmor 90 år

Ibland blir jag så förbannat trött på min familj.....
När jag var 17 år skiljdes mina föräldrar. Jag hade ingen aning då jag levde i en annan "bubbla", gymnasiet och internat, Stora Segerstad som upptog det mesta av mitt liv. Kvällen före avslutningen -96 var det samkväm och fest. Vi åkte traktor och höskrinda till festlogen, ca 1 km lång väg. Det gick inte fort men trots det hände en olycka och ett par killar ramla ur kärran. En av dem dog, han gick i min parallellklass. Det var ingen rolig natt som följde och avslutningen dagen därpå började med flagga på halv stång och många tårar och elever och personal i chock. Ringde pappa som kom och hämtade mig. Väl hemma gick väl en vecka ca då mamma, bara sådär, sa att bondska skiljas och Kjell flyttar ut. Ja vad ska man svara på det?? En till chock så snart...
När jag var liten, nu hoppar jag en del för jag tar det som tankarna kommer, så följde jag med farmor och farfar till stugan i Mölnarp. Vi badade i sjön, fiskade, hämtade vatten i brunnen, pinka på utedass, åt mjölk och nyplockade blåbär, smultron och hallon mm mm. Jag följde med en vecka till Gullbranna med dem och först ville jag inte åka men sen var det jättekul. En tid då jag gick på kryckor och de hyrde en skrinda och drog mig i.
Jag har många fina minnen från dem från när jag var liten.
Min mormor och morfar har många barnbarn. Vi är 16 st totalt, (so to speak;)), och blandade åldrar. Äldst är ca 44 och yngst 15. Ett par av deras barnbarnsbarn är äldre än yngsta barnbarnet! Jag är nr 5 i skaran barnbarn. Jag har sovit hos dem några gånger, men minns inte jättemycket tid ensam med dem. Morfar var jag mest rädd för, han bruka alltid gräla på mig och kusin Sandra när vi lekte med de yngre barnen...;)
Vad jag vill med detta?? Tja vet knappt själv som vanligt...;)
Jag måste vara trög eller nåt som missar mkt av ting som händer. Mina mindre kusiner har mer bra saker att berätta om sin tid med våra mor/farföräldrar. Kan det vara för att deras föräldrar varit närvarande alltid?? Det känns som jag missat mkt pga dem...
Skilsmässan mina föräldrar gjorde skilde det mesta åt... Kontakt med min far vart inget vidare innan och blev absolut inte bättre efter. Vi hade ingen kontakt alls på flera år. För 10 år sen fyllde han 50. Mina kusiner fira min morbrors 50 årsdag ordentligt, jag fira inte min fars 50 årsdag alls, tillbringa sen dagen i tårar vandrandes på gatorna i Nässjö runt där han bodde, kanske dum jag med med som inte gick dit, men det är inte lätt när man inte kände sig speciellt välkommen... Han fira ju inte mig heller... Han var inte med på nån av sina barns student, bal eller nåt sånt...
Suck...
Han visste nog inte ens om att han skulle bli morfar förrän hon kommit och jag skicka julkort typ....
Jag fattar inte hur kan det bli så?
Idag har vi kontakt, Emil bättre än jag. Tror tom min man pratar oftare med min far än jag själv...
Saker kan hända i familjen utan att jag får veta. Mamma säger inget el "glömmer" säga, det är ju inget viktigt...!!! Hon kan ju tom åka till sjukan och opereras utan att säga nåt...
Jag vet att i år fyller farmor 90 år, pappa 60 år och Emil 30 år. Det tycker jag är ganska coolt!;)
Fira farmor nu då. Ja jag erkänner, jag trodde hon fyllde 18:e och inte idag... Jag kommer åka dit och gratta henne, men jag kan inte minnas att vi nånsin varit med och firat hennes födelsedag...?
Varför pratar vi inte med varandra? Varför sitter jag här och beklagar mig och inget gör åt det?? En bra fråga...
Sånt som är så självklart i andras familjer är det inte i vår... Inte som jag vet iaf.
Jag gör med mina barn som ingen gjort med mig vad jag minns. Jag säger till dem att jag älskar dem, ofta. Jag kramar dem och myser och busar med dem. Nakenhet är inget fult som man ska gömma, min och Manges kärlek är öppen, vi visar att vi kramar och pussas inför tjejerna. Såna grejer minns inte jag. Och skulle jag sett det var det alkohol inblandat..
Om vi ska fira farmor ihop på nåt vis?? Ingen aning... Får väl ringa pappa imån och höra.
Jag är glad i min familj trots allt. Och jag har världens bästa syster och bror. Mamma finns alltid där och har nog gjort sitt bästa, hon vände ut och in på sig när jag gick på Segerstad för att få det att gå ihop.
Ja jag blir förbannad på hur det varit och blivit. Kanske ska jag ta tag i det och "prata ut"??
Eller så kör vi på och skiter i det och spyr lite galla på nätet emellanåt och lättar ilskan.....

Stort grattis farmor Inga på din 90 årsdag!❤ Hoppas den varit toppen och att du får vara lika pigg och frisk som alltid!


Bodyattack

Kaos på jobbet på morgonen, en ko lös! Gick bättre än jag trodde att få på rätt plats igen, tur det... Lite småkrångel och sen fick Rickard och jag dra ut en kalv på fm, modell större... En fin kvigkalv, bamsestor, får väl se vad det blir av henne!!;)

Anna, Max och Noa var här en sväng på em, borde vi allt göra oftare!!

Körde sen en timmes bodypump och kommer ha träningsvärk som heter duga sen... La på lite extra vikt på vissa delar, asjobbigt men kul! Efter det testa jag för första gången bodyattack! Riktigt kul!! Och attack är rätt ordval... Jösses!
Märks att man lagt på sig alldeles för många kg överflöd, tappat typ all kondis och behöver träna knip för glatta livet... Men annars superskoj, blir det nästa måndag igen, nu jäklar är ho på G åt rätt håll igen!!;P

Lördag

Igår var jag ju uppe och fixa frukost. Städade av här hemma och åkte in till jkpg för att köpa present till Alma och äta. Vi tänkte oss Ikea först men eftersom typ hela jkpg var där åkte vi till Sibylla istället och sen eko.
Åkte hem och lämnade Elona på kalaset och åkte upp till J&Js hus och titta. Blir nog fint när allt är färdigt och möbler på plats!
Såg ifrån deras hus att de på Gröna gatan fått upp en lyftkran med korg som folk åkte upp i, en kille som fyllde 30 och jobbar på transab där de har såna och igår hade han 30 årsfest med after-ski tema! Jag var riktigt avis, ville med åkt upp där, ca 50 m upp i luften! =)
Åkte och hämta Nona vid 17 och fick gå husesyn hos fam Wramhult! Så fint och mysigt hus! När jag var liten var där butik, leksaker och tyger mm. De har på boendevåningen 5 kakelugnar, 1 vedspis, en sån där gammal stenbaksugn, braskamin i butiksdelen. Ett sånt hus hade varit kanon åt mig, fast just det har inte varit aktuellt, ligger fel tycker jag tyvärr.... Men såå fint

Lagade mat när vi kom hem och åt till melodifestivalen. Inget bidrag som satte sig speciellt, hoppas på bättre kommande veckor.

Tittade på sagan om konungens återkomst efter mello. Bra mkt bättre med förlängda, man fattar mkt bättre! Fast den är ju lååång...;)

Idag gick Mange upp och fixa frukost, lyx igen med scones!!;)
Är Thilias tur att dansa idag vid halv 4, blir att ta sig ut lite innan och få frisk luft och sol, man får passa på när den visar sig!!=)

Träningsvärk!

Trodde att efter gårdagens RPM pass så skulle jag inte ta mig ur sängen idag men jag hade fel där, gick fint att gå upp! Tidigt dessutom för att vara mig, före 8!!;)
RPM är spinning för er som inte vet, och det var ett rejält tämposvängpass! Roligt och asjobbigt för en annan med numera ganska kass kondis... Ska bli ändring på det nu, är motigt i början att komma igång men när jag väl är på plats njuter jag av att plåga kroppen och spränga gränserna, snart blir det jobbigt att inte åka träna!!;)

Tände brasan idag, alltid lika mysigt, och go värme blir det!
Gjorde sen deg till scones för att äta lyxfrulle, koka ägg, bryggde kaffe te mannen, the åt mig, mjölkchoklad till tjejerna, Thilia åt havregrynsgröt, Elona fil. En brakfrukost helt enkelt och såå gott!!:)

Nu ska jag rasta snabeldraken en stund, sen åka med Nona och köpa present, hon ska på diskokalas i em hos en tjej i klassen.
Och vi ska även slänga riset på kärran och köra sekretären till Sandella så jag kan få den färdig, helst igår eg...;)

Bäst att sätta fart!

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0