Ojojojoj....

Över 2 veckor sen sist, bra jobbat Plättan!!=)

Hv tog smguld, HURRA!!!! Var inne i jkpg på onsdagen och firade i regnet ihop med ca 25000 andra!

Har börjat måla innetaken, började med toan uppe, sen Thilias rum, hallen uppe, hallen nera å nu i köket. Blir kanonbra!! Har beställt en trapp oxå, det kommer bli kalasfint, en vit med eksteg och räcken. Har en bra taklist med, men har inte hittat den i nån affär än så vi ska ner till sågen i Tenhult å kolla vad de tar för att såga upp såna åt oss... Ska även måla alla karmar å dörrar inne vita.

Ska på syster ysters bröllop 10 juli, ska bli mys å kul. Fick inbjudan idag till PKs 25 årsfest med 80 tals tema, naturligtvis samma dag som bröllopet..... Trist men så blir det ibland...

Träningen håller i än, vi är så duktiga så!!=) Nytt schema nu i maj, yogalates på tisdagar, pump å spin onsdagar from nästa vecka let´s jive, vet inte vad det e men låter skoj. Torsdagar from nästa vecka cirkel camp. Kul kul!!

Gick vårruset i torsdags, trångt men kul. Picknick efteråt i det gröna. Var lite småkallt, men en väldigt trevlig upplevelse!! =) Tack Berga!

Ingen kändis med i årets farmen hittills, men i ensam mamma söker är Petra med, vi var mammalediga samtidigt 06/07, kul.

Har börjat jobba fredagar och var 3:e helg, har gått bra hittills. Kan inte säga att jag vrållängtar, men det är ändå roligare än jag mindes... ;)

Nähepp, ett duschbesök sen kallar nog bädden!!


Kommentarer
Anna

Äntligen en uppdatering!

Kramiz

2010-05-14 @ 11:34:01
URL: http://annaisismyname.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0