??

Dagis ringde hem Thilia för en stund sen. Hon var hängig och ville inte äta mm. När hon kom hem satte hon i sit 2 skålar yoggi, en macka och en massa havrekuddar... Och nu ä det full rulle här hemma... Var en tjej de skicka hem med feber med innan, men hemma har hon ingen feber...? Vad pysslar de med?? Lite fundersam blir man ju.. T som ätit penicillin sen en vecka och de sista dagarna hemma vatt full rulle på, fick gå idag till dagis, men blir hemringd och väl hemma igen är hon som hon varit innan i veckan?? Om hon inte e frisk nu, när ska hon då få vara på dagis???

Elona slapp op, Bernt tyckte hennes mandlar var stora iaf så vi får en remiss till öron, näsa, hals så får vi se vad de säger där. Kankse kommer få ta bort hela mandlarna istället. Kan ju kanske vara lika bra då...

Nu ska vi fixa lite mat å sen baka en kaka, lovade Nona det. Kan vi göra medans T sover sen. Och i eftermiddag ska vi ut och få frisk luft, behöver vi nog alla nu! Suttit inne alldeles för mkt nu sista tiden... Kanske ett besök på kullen med nybakt kaka?? =)

Imån äré träning igen, tjoho så lövly! =D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0