Trött...

Har kramats med Elona sent igårkväll då hon var ledsen och nu tidigt tidigt på morgonen...:/ Nu sover hon och jag å Thilia myser istället, blir en hemmadag idag.

Igår var det farsdag och vi fick middag hos Manges föräldrar, köttfärslimpa med tillbehör, smaskigt det!!=)

Var och handlade en sväng innan det, Mange skulle slipa sina skridskor oxå. Inne på team sportia träffa vi Björn som skulle slipa sina med och J Hansson som skulle hämta sina. Jannike var med Johan och vi prata lite, hon kommer hem hit och klipper oss på onsdag, välbehövligt!! =)
Mange kolla in sina skridskor lite närmare, de var ganska slitna så han slog till på stort och köpte ett par nya... De var inte överdrivet dyra, 600 pix så det får vi väl leva med;). Han fick ett par kallingar med HV71 på i farsdagpresent med=)!
Gick en sväng till Ikea oxå, alltid hittar man nåt!;)

Hälsa på pappa en stund oxå, Paula var hemma, hon jobbar oftast annars när vi kikar förbi så det var kul.

Mange åkte sen till N-ö och spela hockey och vi andra åkte till mamma och spana in deras nya soffa och bord. Blev bra, vill med ha ny soffa!!;)

Nu ska jag hämta tidningen och äta frukost, sen blir det röj här hemma, kan ju inte bara sitta och glo när man fick massa tid "över"!! Har en byrå att måla oxå så bäst att sätta fart!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0