Snöööö

Snöar nu. Kom massa snö i fredagskväll och natt. Ligger som ett täcke överallt just nu. Lite tidigt och det ska försvinna i veckan. Tur det, vi har lite att fixa innan vi får mer snö! Måste få ut gruset där vi grävde, och få boa på plats som dock inte är byggd ännu.🙄 Ska bygga ihop den på Manges jobb. Kommer bli bra när det är klart. 😊 Till våren ska vi göra mur runt där vi grävt. 
Nu ska jag fixa lite till här hemma, igår röjde vi på tjejernas rum och i lilla rummet och hallen. Och lite i vårt sovrum. Behövligt, fick ihop typ 5-6 soppåsar med skräp!😱 Finns lite till att ta av. Har rensat kläder som ska till återvinningen. Vissa ska jag försöka sälja, en del ge bort. Har lite tapeter som ska upp nu i höst/vinter. Nya golv uppe. Tvättstugan är ett projekt, varmvattenberedaren läcker, vi har otur med såna för tror vi är inne på 3:e nu....🤮 
Och så möe bröte där inne är🙈🙊😖 
Husvagnen skulle vi ställt in i lördags, gick ju inte då det kommit massa snö och vi bara har sommardäck på den. Och inte har vi städat ur den ordentligt så det måste med göras.
I helgen blir det bio på fredag, kalas för Lukas på lördag och Astrid Lindgrens värld på söndag. 🍂🍁 Höstmarknad, jättemysigt där då.
Nu är det bäst att sätta fart!
(null)
För några år sen på ALV med fam Boberg, Mange och Rickard på denna fina bild!😂👍
(null)
Sen kom grävarbilderna i fel ordning 🙄😂
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Höstlovsfrukost till tjejerna!🍁

Plättan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Annicas klotterplank

Välkomna till min yra vardag!

RSS 2.0